<div class='quotetop'>(maskekemal53 @ Feb 20 2006, 12:07 AM) [post=282169]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Feb 19 2006, 11:39 PM) [post=282112]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Eğer mesajlar arasında 10 dk varsa veya 20-25 dk böyle birşey söz konusu değildir. Ama üst üste olsa haklısınız..!
Heralde bizde yöneticiysek öyle direk gidipte ceza vermiyoruz inceliyoruz herşeyini ona göre karar veriyoruz. !
[/b][/quote]
bi konuda 5 veya 6 tane msj vardı ve hepsi alt altaydı bundan bahsettigine eminim
konuyu bulamadım 25 dk olabilir yorum yapıyor sonunda herneyse bu konu hakkında daha yazmıyacam
[/b][/quote]
Öyle olanda vardı dediğim şekilde olanda vardı. Arkadaşın dün attığı neredeyse tüm mesajları inceledim ve yaklaşık50'den fazlasını sildim bu şekildeydi..
Ya dostum şunu düşünebiliyor musun yemek zevkleriniz nelerdir konusu ve 2-3 kere farklı zamanlarda atılmış çok güzel yaa diye mesaj bana bunun izahını anlatabilecek var mı?
Gitmek isteyene dur diyecek halimiz yok kendisi bunu istedi bende gerekeni yaptım..