Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi

önemLi deiL arkadasım. ßurdaki resimLeri gostermekteki amacımız hangi yazı tipi nasıL gözüküyor ki telefonumuza onu kuraLım. yoKsa teker teker kurup bakmak zorunDa kaLıcaktınız. ßen kOlayLık Olsun die resımLerı payLaştım bu biLgin içinde tşkler..

sertifikalandıracakmıyız ?

hayır arkadasım sertifika ve hack gerektirmez. qüLe qüLe kuLLanın..

_dgncn_

Üye
sertifika gerektirmez diyorsunuz ama ben sertifika nedeniyle yükleyemedim sertifika henüz geçerli değil süresi geçmiş diyor bunu nasıl halledeceğiz?

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
bizzat KenDım yukLedım sertifika istemıor..OLmadı tarihi geri aLırsan haLLedersın arkadasım..

_dgncn_

Üye
bizzat KenDım yukLedım sertifika istemıor..OLmadı tarihi geri aLırsan haLLedersın arkadasım..

kusura bakma kardeş ben kendi telefonumun tarihini geriye almıştım sonra unutmuşum çevirmeyi onun için böyle olmuş kusura bakma

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Sorun deiL arkadasım guLe guLe kuLLan..

ykmk

Üye
emeğine saglık..tesekkurler

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
iyi gunLerde kuLLanın..

ben bu programı attım kurdum we çalıştrdm içinde az sayıda font çıktı rar dosyasında 37 tane mewcut fakat bunları o programa nasıl atıcaz??

_dgncn_

Üye
37 fontu rardan çıkartıp telefona at eğer bluetooth ile atıyorsan mesajlardan istediğini yükle eğer hafıza kartına direk atıyorsan attığın yerden bulup yükle

bayer04

Üye
emeğine sağlık dostum..

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
tşkler..

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
gule gule kuLLanın..

yaa kardeş ben kurdum ama nasıl yapıcam bunu.kurdum programı göremiyomm.telefonum N93.Acaba uyumlu değil mi.

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeş ben kurdum ama nasıl yapıcam bunu.kurdum programı göremiyomm.telefonum N93.Acaba uyumlu değil mi.

Kardeşim 2. sayfada yazıor uyumLu telefonLar.. Senin telefonun uyumLu deiL bu programa. sitede os9.1 bolumune bakarsan uygun oLanlarını goreceksın..

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim