arkadaslar programın uyumLu OLdugu telefonlar yazıor ama hepsını denemedım vıdeoda goruldugu gıbı sadece 5800 da denendı ve benzeri surum olan n97 vb. telefonlara oluyor. Eger yukleyip sımge gelmedıyse demekkı telle uyumLu deıL baska bı yazılım bulMazını öneririm. tşkLer kolay gelsın..
arkadaslar programın uyumLu OLdugu telefonlar yazıor ama hepsını denemedım vıdeoda goruldugu gıbı sadece 5800 da denendı ve benzeri surum olan n97 vb. telefonlara oluyor. Eger yukleyip sımge gelmedıyse demekkı telle uyumLu deıL baska bı yazılım bulMazını öneririm. tşkLer kolay gelsın..
Paylaşım için teşekkürler kardeş x6ya kurdum sorunsuz çalıştı fakat menüye basınca sol üstteki saat yerinde mesela saat 23:17 ise orada 23:.... yazıyor tek sorun o onuda halledebilirsen iyi olur kardeşim.
arkadaşım teşekkürler güzel paylaşım yükldm de bütün her yerin yazısı degişti ama menü ye girdiğimde geri tuşu ve seçenekler falan çok saçma bi durum oldu diğer yerler normal nasıl düzeltirim . Tel 5800 xm hackli sunrise cfw yüklü
güzel bir program hackli 5800 da denedim çalışıyor. ilk başta rardan dosyaları çıkartıp MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express dosyasını kurmalısınız kurulumla 3-4 tane yazı stili geliyor daha sonra 37 Premium Fonts Collection.rar dosyasını açıp 37 tane sis dosyasını rardan tekrar çıkartıp tek tek kurmalısınız.