ammarakca
Üye
-
Konu Sahibi
-
etkin notlar varmı bunda kardeşim?
Emeyinize saglik, gercekten ilk defa bir FW icin saskinlik icinde kaldim, acayip guzel olmus. Tesekkur ederim, basarilarinizin devamini diliyorum.
kardeşim bu yazılım kendime yaptım şuanlık sorunsuz ama hiç birşey sorunsuz değildiryükleyen arkadaşlar içinde etkin notlar varmı söyler misinizz
Başta bende aynı sorunla karsılastım ama ev teması bölümünden farklı tema seçip tekrar samsung widgete dondugunde sorun ortadan kalkıyooo.Usta bil diye paylasiyorum, Flashladim fakat Dosyanin acilmasi icin yeterli hafiza yok, deyip ana ekrani kapatiyor, HardReset yaptim Flashtan sonra, ve yine ayni hatayi aliyorum malesef,
Ben Müzik dinlerken ses açma ve kapatma butonları çalışmıyor. Acaba nasıl haledebilirim bu sorunu.
Başta bende aynı sorunla karsılastım ama ev teması bölümünden farklı tema seçip tekrar samsung widgete dondugunde sorun ortadan kalkıyooo.
----------Eklendi @ 21:09:11 ---------- Yazıldı @ 21:07:07 ----------
Emeğine sağlık gercekten harıka bı calısma yapmıssın
Allah Allah ben bunu nasıl yükleyecem. Birazcık bilgi verebilir misiniz? bu dosyaları nereye atıp jafla yüklüyoruz? orjinal dosyanın içine mi? Şimdiden teşekkürler..!
Ustam ben sorunu halettim, arka arkaya tam 3 defa format attim telefonun hafizasina, ve hersey artik sorunsuz calisiyor. Harika bir CFW olmus, guzel CFW arayanara tavsiye ederim, Saygilarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?