Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhteşem bu arada 3 ay önce OPDA dan sertifika aldım OPDA 3 ay öncesine kadar sorunlu değildi şimdi bilemem
-sunrise-
Üye
an itibariyle 2 ışıkta yeşil yandı rom patcher şmdi bi daha bu programı açmam gerekecek mi appy dedim. oldu dimi her açtığımda otomatik çalıştırayım mı bu programı..
dipnot: c7 de kendi hafızası olmadı hafıza kartına yükleyerek F olarak attım tekrar teşekkürler
an itibariyle 2 ışıkta yeşil yandı rom patcher şmdi bi daha bu programı açmam gerekecek mi appy dedim. oldu dimi her açtığımda otomatik çalıştırayım mı bu programı..
dipnot: c7 de kendi hafızası olmadı hafıza kartına yükleyerek F olarak attım tekrar teşekkürler
uğraşmak istemiyorsan orda seceneğin üstündeyken options a bas Add to Auto de her ikisi içinde o zaman bi daha uğraşmazsın ama tavsiye etmem.. yani imzasız bişi yüklüceksen veya sistem dosyaları ile işin varken yeşil yap onunda dışında mavi kalsın.. ben şahsen öyle yapıyorum. sonucta bir program ve yeşil oldugu sürece aktif olacak ve % sini bilmem ama yinede bataryadan yer veya yanlışlıkla girer bişi silersin sistemden veya cevrendeki insanlar telefonunu karıştırırken yanlışlıkla silerler sistemden bişi .
valla kardeş bak bu saatte uğraşıyorum ; herşeyi denedim bi ara 3 ü gözüktü index gözükmedi sildim tekrar denedim hiçbiri gözükmüyor güncellediğini dcenicem şimdi
index zaten gözükmücek sadece Patcherle başlayan 3 dosya görünecek dr web te.
htosuntr
Üye
işlem nokia e6'da başarılı, installserver'i yüklemeye gerek yok, yüklendiğinde sertifikasız uygulamalar hata verip, yüklenmiyor. rompatcher'deki patch'leri otomatik mod'a alın, yeterli
installserver.exe kullanımına karşıyım çünkü güncellemelerde felan hata verebilir veya ne bilim Qt ile veya smartinstallere sorun olabilir... benim amaçım sistemin hiçbir dosyasını değiştirmeden uygulanabilir olmasını sağlamak.
Demo alabilen arkadaşlar buraya dosyayı koyabilir mi acaba? Program WiFi ile bağlanamıyor. Internet paketi de kullanmıyorum. Dolayısıyla 1. adımda kaldım
Demo alabilen arkadaşlar buraya dosyayı koyabilir mi acaba? Program WiFi ile bağlanamıyor. Internet paketi de kullanmıyorum. Dolayısıyla 1. adımda kaldım
demo keyler Imei ye göre veriliyor sanırım.. Dosya olarak alabilsinde işine yaramaz sanırım.. İnternet Paketi kullanan bir arkadaşının sim kartını tak telefona öyle indir.
Symbianist
Üye
paket kullanmaya ne hacet. indirdiği veri 1kb den de az olduğu için bir tuvalet parası kadar bile düşmemesi gerek.
Wlan bağlantısına gerek yok.. Videoda Wlan bağlı çünkü dosyaları telefona atmak için USB yi kullanacagımdan telefonun ekran görüntüsünü alan programı wireless üzerinden çalıştırdım.
bende olmadı ama sanırım bu sorun ilk restoreden sonra çıkan 6 dosyayıda Restore etmek istediğinizde çıkıyor. o 3 dosyayı restore ettikten sonra dr web i kapatabilir hatta silebilirsinizde. 3 dosyayı restore ettikten sonra çıkan 6 dosyanın bi anlamı yok.
imparator34
Üye
benim tel n8 burada yazılanları harfiyyen yaptım fakat olmadı olmayan yeri rompatcher de hata veriyorrestore de yaptım 3 dosyayı ama olmadı yardım edebilecek varsa lütfen yardım edin.