Flaşsız-Sertifikasız Symbian Anna, S^3, S60v3, S60v5 Hackleme (Videolu Anlatim)

Sponsorlu Bağlantılar

tozi1

tozi1

Üye
select al yapıncan 2. sıradakini seçmedi elle seçtim
sonra çıkan 3 tane daha dosyayla birlikte hepsine restore yap dedim working yazdı bekliyor hala

waycell

waycell

Üye
ordaki şekli ile çalışmıyor en azından ben denedim çalıştıramadım ve virüs ü kendim koyup denedim çalıştı.. yani işin mantığı benim değil ama virüs hilesi benim.

dosyaları erişime açtım fakap unsigned prolar yüklenmiyor hatta helloox 2.1 i parçaladım c ye kopyaladım bir nevi kuruldu yani çalıştırdım hack tamam dedi ama hala sertifikasız prolar kurulmuyor tel e72

tozi1

tozi1

Üye
restoreye tıkladım ve çıkan dosyalarla birlikte restore dedim working yazıyor bekliyor telefonum n97

tozi1

tozi1

Üye
sonuç 0 rompacther o iki secenek aynı olmuyor.

----------Eklendi @ 21:30:04 ---------- Yazıldı @ 21:29:16 ----------

o working yazısı çıkıyormu normalde ben beklemedim 10 dakka filan devam etti sıkıldım çıktım

salihk

salihk

Emekli Yönetici
C6.01 versiyon 24.01 için sorunlu galiba bi türlü yapamadım yazılanlar harfiyen yapıyorum ama hala aynı :S

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
sonuç 0 rompacther o iki secenek aynı olmuyor.

----------Eklendi @ 21:30:04 ---------- Yazıldı @ 21:29:16 ----------

o working yazısı çıkıyormu normalde ben beklemedim 10 dakka filan devam etti sıkıldım çıktım

o kadar sürmemesi lazım zaten. önceki işlemde bi dosyayı geri yüklediği için üstüne yazamıyor sanırım bu bekleme sırasında Rompatcher kapalıydı değil mi ? telefonu kapatıp geri açıp rompatcheri açmadan dene..

----------Eklendi @ 20:52:20 ---------- Yazıldı @ 20:51:13 ----------

C6.01 versiyon 24.01 için sorunlu galiba bi türlü yapamadım yazılanlar harfiyen yapıyorum ama hala aynı :S

bendekide C6-01 ve 24.01 ... yazılanları ve notlarıda okudun mu ?

carisma_24

carisma_24

Üye
İki gündür uğraşıyorum halaa programın demo keyini indiremedim ya internete bağlanamadı yada erişim engellendi hatası veriyor wlan da sorun yok tel internete çok rahat bir şekilde giriyor.. yardımcı olursanız sevinirim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Dr. web hafıza Kartına Kurdum Sırası ile ilk Virüslü Klasör E nin kök dizine atıp Dr.web ile taratım bu 6 tane virüs dosyayı kanrantina yolladım ve Dr web programını kapatıp e\pirivate\20024113\Quarantine içindeki 6 tane virüslü dosyayı silip yerine sizin verdiginiz 4 harfli pirivate Dosyalarında F olanın içindeki leri bu dizine e\pirivate\20024113\Quarantine yapıstırıp depolama modunu kapatıp Dr.web actım Sonrasın da karantina yı tıkladıgımda no data yazısı ile karsılaşıyorum Not antivirüs ve pc suit kapalı KOnumda Başka ne etken olabilir nerede yanlış yapıyorum ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Bağlantı sorunu olanlar eğer paket veri ile bağlaniyorsaniz Turkcell ayarlarını yükleyin

maxiser

maxiser

Üye
Dr. web hafıza Kartına Kurdum Sırası ile ilk Virüslü Klasör E nin kök dizine atıp Dr.web ile taratım bu 6 tane virüs dosyayı kanrantina yolladım ve Dr web programını kapatıp e\pirivate\20024113\Quarantine içindeki 6 tane virüslü dosyayı silip yerine sizin verdiginiz 4 harfli pirivate Dosyalarında F olanın içindeki leri bu dizine e\pirivate\20024113\Quarantine yapıstırıp depolama modunu kapatıp Dr.web actım Sonrasın da karantina yı tıkladıgımda no data yazısı ile karsılaşıyorum Not antivirüs ve pc suit kapalı KOnumda Başka ne etken olabilir nerede yanlış yapıyorum ?

Aynı sorunla bende karşılaşıyorum.

tozi1

tozi1

Üye
bende oldu şimdi nasıl anlıcaz :D
sertifika isteyen programmı atalım

maxiser

maxiser

Üye
Nasıl yaptın kısaca anlatır mısın?

----------Eklendi @ 23:37:28 ---------- Yazıldı @ 23:23:28 ----------

Dr.web actım Sonrasın da karantina yı tıkladıgımda no data yazısı ile karsılaşıyorum.bunu sebebini bilen var mı arkadaşlar....

• Beğen
Tepkiler: -sunrise-
sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
Birinci Sayfadaki Anlatımı Güncelledim . Sanırım 3. Adımda Bir Hata vardı. 3 adımda Kırmızı yazılana dikkat .. Klasörü değil sadece içindeki 4 dosyayı kopyalayın. o zaman hiç kimsede sorun kalmayacak.

-sunrise-

-sunrise-

Üye
valla kardeş bak bu saatte uğraşıyorum ; herşeyi denedim bi ara 3 ü gözüktü index gözükmedi sildim tekrar denedim hiçbiri gözükmüyor güncellediğini dcenicem şimdi :)

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
evdeki internet yavaş video hazırladım yarın sabah işyerinden yüklücem.. kimse hacksiz kalmayacak .

• Beğen
Tepkiler: -sunrise-
-sunrise-

-sunrise-

Üye
şu an tek başarabildiğim ; 3 dosya çıktı hepsini seçtim restore dedim tekrar 6 tane çıktı onları da seçtim restore dedim workingde beklemede bakalım nolur sonuç :) nyse yarın denerim =)

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
şu an tek başarabildiğim ; 3 dosya çıktı hepsini seçtim restore dedim tekrar 6 tane çıktı onları da seçtim restore dedim workingde beklemede bakalım nolur sonuç :) nyse yarın denerim =)
6 tane ciktiginda işlemin tamamdır tekrar restore demiceksin. Dr web i kapat. Rompatcheri kur

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
E72 de deneyip başarılı olan varmı acaba?

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
usta içine birde installserver exe koy tam olsun

installserver.exe kullanımına karşıyım çünkü güncellemelerde felan hata verebilir veya ne bilim Qt ile veya smartinstallere sorun olabilir... benim amaçım sistemin hiçbir dosyasını değiştirmeden uygulanabilir olmasını sağlamak.

Üst Alt