Flaşsız-Sertifikasız Symbian Anna, S^3, S60v3, S60v5 Hackleme (Videolu Anlatim)

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:tşk:

htosuntr

Üye
Nokia E-6 da işlem tamam. Başarılı, tşk ederim :)

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
kardeş sakın format atma senin dosyalar silinmemiş sadece virüsler o klasörleri gizleyip aynısını exe olarak gösteriyor bendede öyle oldu xploreyle aç bak göreceksin hepsi gizli olmuş gizli olan klasörlerin üstüne gel seçenekler dosya özellikler gizli olanı işaretini kaldır işlem tamam ama bu dediklerimi xploreden yapacaksın pc'de olmaz haberin olsun pc'de exe görünürler
format atmadım pc de exe olarak gözükmyo tlfnda exe olarak gözüküyo xplore girdiğimdede o gzli yazısını göremedim :S

mgulec

Üye
c5 03 mükemmeLL sonuç...çoOOk teşekkür ederim....!

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
format atmadım pc de exe olarak gözükmyo tlfnda exe olarak gözüküyo xplore girdiğimdede o gzli yazısını göremedim :S

bu arada önce bilgisayardan virüsü temizle sonra usb den.. bilgisayarında virüs var .

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
tamam bunu hallettim ama dr web virüsü tarattım karantnaya al dediğimde no data diyo ne yapcz ?

comez

Üye
cok zekice kendi silahı ile vurmak teşekkürler

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
tamam bunu hallettim ama dr web virüsü tarattım karantnaya al dediğimde no data diyo ne yapcz ?

tekrar virüsleri bir klasöre koy ve takrar tarat.. virüsleri bulmuyorsa zaten bi yerde yanlış vardır. virüsleri buluyorsa onları karantinaya al ve dr webi kurudugun sürücede Private\20024113\Quarantine klasöründeki herşeyi sil . dr web i kurdugun sürücüye ait olan Privare klasörünü dr webi kurdugun sürücünün köküne koy . dr web i kapat geri aç. olmaması için bu dediklerimi ya yanlış anlıyorsun yada yapamiyorsun..

emir89

Üye
kardes ben herşeyi dediğiniz gibi yaptım ama doktor web attığım dosyaları görmüyo anlattığın herşeyi harfiyen uyguladım ama bi sonuç alamadım bi yardım edersen çok sevinirim bide benim anlamadığım konu şu Dr Webi kurdugunuz Sürücü Harfine uyan klasöre girin ve içindeki Private Klasörünü Dr webi kurdugunuz sürücünün kökü ne koyun sürücü harfine uyanderken hafıza kartı e olaarak geçen kloserden mi bahsediyosun bide Dr webi kurdugunuz sürücünün kökü derken nereyi kasdediyosun kökün anlamını açıklarsan yani nereye kopyaalayacağımı açıklarsan çok sevinirim şimdiden yardımların için çok teşekkürler

onur-1984

onur-1984

Üye
c7 de başarılı şimdi yaptım.teşekkürler.

Programı e ye kurduğumda olmadı.Hafıza kartım da var ona kurdum oldu.Bilginiz olsun.Hafıza kartınız varsa programı ona kurun.

mad001

Üye
telefon n97 v22
uzun uğraşlar sonucu yapabildim. ve deneyimlerimi paylaşım dedim.

1. Özellikle dr web demo almada bağlantı sorunu için linkteki dosyasını indirin. demo almaya çalışırken bağlantı hatası aldığınızda c:/data:/drweb klasörü oluşuyor log kaydı için, işte bu klasörün içine dosyasını kopyalıyoruz sonra dr web programını açıyoruz menü den (copy from file) seçiyoruz program oluyor.

dr web'i 32gb olan depo hafızasına kurdum yani bende (E) sürücüsü oluyor

2. Virüsleri E Sürücüsünde data klasörüne kopyaladım diğer klasörlerde olur farketmez.

dr web açtım custom scan seçtim E sürücüsüne girdim virüsleri kopyaladığım data klasörüne çift tıkladımve menüden select seçtim klasör seçili hale geldi tekrar menüden start'a bastım virüsler bulundu hepsi seçili idi seçili değilse menüden select all seçin ve tekrar menüden quarantine seçin.

3. Telefonun usb ayarlarından depolama modunu seçip pc'ye taktım. bu arada pcde benim E sürücüsüne Windows F harfini atadı bu kafa karıştırmasın. sürücüye girip private/20024113/quarantine klasörünün içindeki virüsleri bi güzel sildim. indirdiğimiz dosyadaki private klasörleri E için olan klasöre girip private klasörünü kopyalayıp E sürücüme yapıştırdım. değişiklik yapmanızı isterse onaylayın not: private klasörü gizlidir. windows ta bilgisayarım'a çift tıklar açarsınız üst menüden araçlar/klasör seçenekleri/gizli dosyaları göster/ işaretlersiniz uygula ve tamam'a tıklarsınız. konu dışı : birde korunan işletim sistemi dosyalarını göster derseniz artık gizli dosya kalmaz hatta bu şekilde gizlenen windows virüslerini dahi görürsünüz ama bu risklidir yanlış bir dosya silinirse windows sapıtabilir.

usb bağlantı sonlandır diyerek tlf çıkardım. dr web programı açıp menü/quarantine açtım. menü/select all diyerek hepsini seçtim. menü/restore seçip geri yükledim iş bitti. programı kapattım.

4. Rompatcher 3.01 lite programını kurdum ve açtım hevesim kursağımda kaldı.. no data symbiantoys donation rompatcherplus diye bir yazı töbe töbe dedim noluyo. biraz düşündüm daha önce deneme amaçlı rompatcher lite yüklemiş kaldırmıştım. dedim herhalde dosylar tamamen kaldırılmadı ondan böyle hata verdi.

sonuç: hard format attım işlemleri baştan sona tekrar yaptım ve mutlu son ilk olarak uc player 3.0.17 tr yükledim ardından nokia file browser 4. tr başarılı şekilde yüklendi ve çalışıyor.
iki aydır sertifika almaya çalışıyordum artık sinir krizi geçirecektim bu hack olayı gerçeken dehşet oldu. bunu yapanlara paylaşanlara sonsuz teşekkürler.

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben herşeyi dediğiniz gibi yaptım ama doktor web attığım dosyaları görmüyo anlattığın herşeyi harfiyen uyguladım ama bi sonuç alamadım bi yardım edersen çok sevinirim bide benim anlamadığım konu şu Dr Webi kurdugunuz Sürücü Harfine uyan klasöre girin ve içindeki Private Klasörünü Dr webi kurdugunuz sürücünün kökü ne koyun sürücü harfine uyanderken hafıza kartı e olaarak geçen kloserden mi bahsediyosun bide Dr webi kurdugunuz sürücünün kökü derken nereyi kasdediyosun kökün anlamını açıklarsan yani nereye kopyaalayacağımı açıklarsan çok sevinirim şimdiden yardımların için çok teşekkürler
indirdiğin dosyadan
3- Private Klasörleri klasörüne gir orda artık dr web i nereye kurdu isen D ise D E ise E o klasörün içindeki Private klasörünü kopyala sonra mesela E ye kurmuşsan e:\ gir ve yapıştır de..

( Kök = Sürücünün ilk bölümü.. E:\deneme.txt sürücünün kökündedir E:\yeni klasör\deneme.txt ise yeni klasörün içindedir.. )

Symbianist

Symbianist

Üye
deneyelim bakalım ama internet bağlantısında sorun çıkıyor. demo alamıyorum. restart atıp deneyeceğim.

emir89

Üye
dediğiniz gibi yaptım private klasörlerinde e için olanin içinde private yazıyo ben onun içinden 200 le başlayan şeyi aldım kendi telefonumun e sine girdim ordanda o 200 le başlayan şeyi e deki perivateye kopyaladım değiştirilsin mi dedi bende evet dedim ama yine bi sonuç alamadım usb kablosunu çıkardım dr web girdiğimde quarintada yine no data yazıyo ya ben bunu nasıl yapacam olnuyo bi yardım edersen çok ii olacak şimdiden yardımların için çok teşekkürn ederim

Symbianist

Symbianist

Üye
yok arkadaş internet bağlantısı olmuyor. demo alamadım bir türlü

----------Eklendi @ 09:44:34 ---------- Yazıldı @ 09:21:27 ----------

yav helal olsun sana valla epeydir bir çıkış yolu arıyordum ben. benim telefon hackli gerçi ama bu işe kafayı takmıştım. tebrikler. bu yöntem işe yarıyor. güzel oldu millet kurtulur artık. ilk başta bağlantı kurup demo .k.e.y alamadım ama sonra onu da hallettim oldu. eline emeğine sağlık.

----------Eklendi @ 09:47:08 ---------- Yazıldı @ 09:44:34 ----------

hani diyorum eğer bu işlemi yapar da sisteme erişirseniz eğer MUHTEMELEN herkese uygun installserver.exe bulamayacaksınız ve program kurmak zulüm olacak. bu durumda da açmış olduğum bir konuyu sizlere sunmak isterim. sibernetik arkadaşımıza da tekrardan teşekkür ederim. http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...fika-ile-her-turlu-programi-kurun-543608.html sorun çıkarsa yardımcı olurum.

----------Eklendi @ 09:50:51 ---------- Yazıldı @ 09:47:08 ----------

BEN sibernetik arkadaşın konusunun linkini benim konuya ekleyim daha iyi olur millet görür.

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
arkadslar yapamadım no data yazıyor virüsleri arayınca yokmu bi Allah'ın kulu bana yardım etsin wallaha satacam telefonu yeter artık bu hack işi kafayı yedirtcek bana

Symbianist

Symbianist

Üye
no data derken? nerde bu hatayı veriyor*

Symbianist

Symbianist

Üye
aslında konunun başlığına v3 ve v5 de eklenebilir. ben 6710'da denedim işe yaradı

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz gibi yaptım private klasörlerinde e için olanin içinde private yazıyo ben onun içinden 200 le başlayan şeyi aldım kendi telefonumun e sine girdim ordanda o 200 le başlayan şeyi e deki perivateye kopyaladım değiştirilsin mi dedi bende evet dedim ama yine bi sonuç alamadım usb kablosunu çıkardım dr web girdiğimde quarintada yine no data yazıyo ya ben bunu nasıl yapacam olnuyo bi yardım edersen çok ii olacak şimdiden yardımların için çok teşekkürn ederim

Private klasörünü almalısın.

----------Eklendi @ 11:04:26 ---------- Yazıldı @ 11:02:37 ----------

aslında konunun başlığına v3 ve v5 de eklenebilir. ben 6710'da denedim işe yaradı

dr web hangi sistemlere veya cep telefonlara kurulabiliyorsa onlarda çalışır eger v3 e kuruluyorsa onuda ekleyelim başlığa

Üst Alt