Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben anlatılanları aynen yaptım oldu. sil baştan dene bence ama iyi takip et yazılanları.dr web i hafıza kartına kurduğundan emin ol.
Buhara15
Üye
ya bu n8 de de olmuyor bir türlü kaç gündür ne yaptıysam usb kablosunu çektikten sonra karantinada hiç birşey görmüyor NO DATA diyor ikide bir sinir etti yapanlar nasıl yapıyor soft formatta attım olmuyorrr privateye bakıyorum attığım dosyalar var ama programda görünmüyor bir türlü (((((
sibernetik
Üye
Konu Sahibi
n8 e kuramayan arkadaşlar şunu denermisiniz
telefonunuza bir hafıza kartı koyun.. dr webi ona kurun . tüm işlemleri o hafıza kartı üzerinden yapın.. sanırım bu şekilde çalışacaktır. n8 de iç hafıza oldugu için telefondan depolama modunda bağlasanızda yemiyor sanırım. zaten işlemleri bitirdikten sonra n8 için hafıza kartına veya başka bişiye ihtiyacınız olmayacak.
* KaF KeF *
Üye
tekrar denicem
omer.1310
Üye
yaw ne yaptıysam sonradan private klasörüne karantinaya attıklarımı görmüyo program bunun bi yolu yokmu arkadaşlar herşeyi harfiyen yaptım ama programda karantina bölümünde no data yazıyo sonradan attıklarımı görmüyo
Symbianist
Üye
bunun sebebi şu olabilir ki bence de o. pc de antivirüs programı varsa eğer siz pcye bağlar bağlamaz onları bilgisayarın antivirüsü siliyordur. bende mcafe var o sildi mesela. siz de bilgisayarın antivirüsünü kapanıyorsa kapatın. yoksa da silin antivirüsü bu iş olana kadar. Ben öyle olduğunu tahmin ediyorum. ondan no data diyor galiba. ya da karantinayı değil de yanlışlıkla sil falan mı seçtiniz nedir
Buhara15
Üye
n8 de ikisinide denedim olmadı görmedi anlamadığım şu teli usb ile bağladığım zaman dr web programı ortadan kayboluyor kabloyu çekince tekrar ortaya çıkıyor karantina deyince de bişi bulamıyor...
n8 de ikisinide denedim olmadı görmedi anlamadığım şu teli usb ile bağladığım zaman dr web programı ortadan kayboluyor kabloyu çekince tekrar ortaya çıkıyor karantina deyince de bişi bulamıyor...
tamm private yi alıyom e için yazanın içinden sonrada e girip kopyala değiştir diyorum değiştiriyo ama programda karantinaya giriyom no data diyor ama klasör taraması yap dediğim zaman o dosyaları görüyo ama karantinada görmüyor yardım edersen çok ii olacak şimdiden yardımların için çok teşekkürn ederim
tamm private yi alıyom e için yazanın içinden sonrada e girip kopyala değiştir diyorum değiştiriyo ama programda karantinaya giriyom no data diyor ama klasör taraması yap dediğim zaman o dosyaları görüyo ama karantinada görmüyor yardım edersen çok ii olacak şimdiden yardımların için çok teşekkürn ederim
virüsler taratıp bulunan virüsleri karantinaya al sonra git bak o virüsler karantinada mı. eger karantinada ise.. dr webi kapat.. Telefonu Depolama modunda bagla Private\20024113\Quarantine klasörüne gir orda o virüsler var mı ? eger var ise hepsini sil ordaki dosyaların daha sonra E için olan klasörün içindeki Private klasörünü E:\ nin köküne yapıştır.. burdaki E:\ tabiki telefonun E:\ si bilgisayara Bağladığında o sürücü harfi değişir yanlışlıkla bilgisayarın E:\ sürücüsüne koyma dosyaları.. sonra Usb den çıkar teli . dr web i aç karantinada onları görmen lazım.
waycell
Üye
bende şimdi opdadan bu yöntemi buldum çevirdim baktımki paylaşılmış geç kaldım malesef
ordaki şekli ile çalışmıyor en azından ben denedim çalıştıramadım ve virüs ü kendim koyup denedim çalıştı.. yani işin mantığı benim değil ama virüs hilesi benim.
kardes telefonu ddiğin sekilde yaptım olduda ama bazı programlarda vermiyo bazı programlarda sertifika hatası veriyo neden vrdiği hakkında bi bilgin varmı
kardes telefonu ddiğin sekilde yaptım olduda ama bazı programlarda vermiyo bazı programlarda sertifika hatası veriyo neden vrdiği hakkında bi bilgin varmı