Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flaşş:Haftada 2 Gün Bedava UZATILMAYACAK!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Flaşş:Haftada 2 Gün Bedava UZATILMAYACAK!!
Merhaba Turkcell faturalı hatlara özel haftada iki gün kampanyası 1 MART'ta sona eriyor.
Uzatılmayacak bu sağlam bir bilgidir bilginizee..
numara taşıması yapmayacağım için sorun yok. Ayrıca cayma bedelli den 2009 boyunca heray heryöne 2 saat bedava veriyor. Kim verir bunu. Senden sadece turkcell'li olmanı istiyor o konudada sorun yok.
solgun50
Üye
arkadaşlar cayma bedeli 40 ytl alsada hoş almasada devam etmezlerse en iiisi avea 55 ytl yada yakında vodafone sınırsız 59 ytl türkcell kaybeder
sibergokay
Üye
tüh be kötü oldu ne güzel konusuyorduk
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Bu Turkcell adam olmaz.
-YARINIYOK-
Üye
keşke uzatsaydılar ne güzel müşteri kazanıyordum
eemir99
Üye
ben 5 yıldır türkcell kullanıorum hiçbir şey yerini dolduramz kullanmayı bilirsen hattı kazık deil ucuz eger bilmeesssen kazık deil sana yazık
Her ne kadar mesajın yazımını beğenmediysem de (bilmeesssen, dolduramz) dediklerine katılıyorum.. Herkesin kendine göre bir Turkcell'i var aslında.. Tarife, kampanyalar falan iyi seçilirse çok çok ucuz oluyor
Bugün turkcellden mesaj geldi aynen şöyle yazıyor.
"Değerli müşterimiz iki gün bedava kampanyamız gün sonu itibari ile sona eriyor. Kampanyanızla ilgili yeni haberler çok yakında, bekleyin."
Galiba senin bilgi pek sağlam değil
Bugün turkcellden mesaj geldi aynen şöyle yazıyor.
"Değerli müşterimiz iki gün bedava kampanyamız gün sonu itibari ile sona eriyor. Kampanyanızla ilgili yeni haberler çok yakında, bekleyin."
Galiba senin bilgi pek sağlam değil
format değiştirebilirler normal.
bana bu bilgiyi Turkcell ekstradaki bayan çalışan verdi onun yalancısıyım bende kendi çalışanı haberdar değilse bu Turkcell'in sorunu.