Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel|

Eline sağlık hiç sevmiyorum odin en iyisi

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Odin, Samsung için yalnız.

Ole deil usb sürücüsünü yüklemio Flash tool tüklü driverleride yüklü teli takıom görmüo

Yok abi yine olmadı TW den yardım edecek olan varmı ?

hubeybks

Üye

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun video anlatım

usta merhabalar
ben sony xperia m5 telefonumun ekran kilidini unuttumda bu kilidi kırmak için sony pc companionu yükleyeceğim bir bilgisayarımda yok elimde xp işletim sistemli eski bir laptop var şimdilik yani buna en uygun rom firmware ftf falan nerden indirebilirim hangisini nasıl yükleyebilirim? ya kusura bakmayın uzun zamandır ruh sağlığında yattığım için bir takım şeylere çok uzağım toparlamaya çalışıyorum.

0MG90

Üye
Xperia Companion yükleyin. Telefonu onarmayı seçin o kendisi indirip yükleyecek. Bir şey yapmanıza gerek yok.
İşlem tamamen bitene kadar bilgisayarı ve telefonu ellemeyin yeterli.

Paylaşım için teşekkürler çok detaylı ve özenerek hazırlanmış, elinize sağlık. Benim telefonum xperia c5 ultra(E5553) ve şimdiye kadar herhangi flash vs. vs. hiçbirşey yapılmamıştı. bootloader vs vs. de hiç yapılmadı. ben direkt android 5.1 firmware'i indirip flash mode'dan telefonu flashladım ve sorunsuz tamamlandı işlem fakat işlem sonunda telefonu bilgisayardan çıkartın ve başlatın yazmasına rağmen telefonu açamıyorum, hiç bir tepki vermiyor. sadece şarja veya usb ye bağlarsam kırmızı led yanıyor. ne pc companion ne de flash tool telefonu görmüyor, fast boot a da girmiyor. kurtarılabilir mi acaba yardım edebilir misiniz?