Flashlite (Flash Player)

Sponsorlu Bağlantılar

f1mania

Üye
Teşekkürler

e.sezgin

Üye
selam,

p990'da program desteklenmiyor. Bilgisi olanlardan yardım lütfen..
Teşekkürler.

ubutun55

Üye
Flas programlar sadece flash tabanda hazirlanan uygulamalari oynatabilmek icindir. Youtube veya cesitli benzer sitelerdeki online uygulamalari izleyebileceginiz bazi programlar varmis.

centetic

Üye
teşekkür ederim işimi görecek gibi

mehmetaltinokk

Üye
ya güzel bir sey mutlaka lazım program

osprik

Üye
saol dostum

chokkaya78

chokkaya78

Üye
teşekkürler kardeş .

leventyyy

Üye
saolasın

silentman

Üye
saol

crackhersulo

Üye
eline sağlık kardeşim

DtMeGA

Üye
teşekkürler

lvyilmaz

Üye
dostum e65 te calisırmı

ayilmaz13

ayilmaz13

Üye
arkadaşlar bişi sorcam zaten symbian 9,1 s60 3rd yüklü telefonlarda flash player yokmu? bu prorama ne gerek var adamlar adobe bile koymuş

cihansolakoglu

Üye
süperrrr

ozgurersin

Üye
N95'de programi kuramadim ama bu program S60 v3 bolumunde verilmis sanirim yanlis yere koyulmus. Ayrica diger telefonum olan 6600'a da programi kuramadim desteklemedigini soyluyor. Program S60 v2 gozukuyor 6600'da S60 v2'yi destekliyor ama yuklemedi nedense bu iste bir gariplik var gibi sanki kuran yukleyen arkadaslar telefon modellerini de belirtirlerse daha yararli olur diye dusunuyorum.

Selamlar..

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
N95'de programi kuramadim ama bu program S60 v3 bolumunde verilmis sanirim yanlis yere koyulmus. Ayrica diger telefonum olan 6600'a da programi kuramadim desteklemedigini soyluyor. Program S60 v2 gozukuyor 6600'da S60 v2'yi destekliyor ama yuklemedi nedense bu iste bir gariplik var gibi sanki kuran yukleyen arkadaslar telefon modellerini de belirtirlerse daha yararli olur diye dusunuyorum.

aşağıdaki linkteki programı dener misiniz?

Flashlite 2.1 s60v3

deadcoll

Üye
n95 olur işallah

morpheus42

Üye
emeğin için sağol

uayusuf

Üye
teşekkürler saol