Flashlamak konusunda kararsız kaldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
Flashlamak konusunda kararsız kaldım.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler
Ben de burda çoğu kişi gibi yeni güncellemeyi (PR 2.0) bekliyorum. Ve bu güncellemeyi oviden yapmak istemiştim sürekli. Ama bakıyorum hiçbir gelişme yok. Benim sorum sizce flashlayayım mı yoksa beklemeli miyim,ne zaman geliceği ile alakalı bir bilgisi olan var mı ? Diyelim ben yükledim ve güncelleme oviden geldi tekrar 1.2 ye inmeme gerek var mı ? son olarak flashlama yöntemi %100 sorunsuz mu ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence az daha sabret eli kulağında hatta her iki eli iki kulağında yani bu kadar beklemişsin az daha bekle, flash yöntemi %100 sorunsuz değil hatta ovi bile %100 sağlıklı değil ama flash atınca dead phone olma ihtimali çok daha yüksek gerçi olsa da yine flashla düzeltiyorsun ama bilgilerinin silinme ihtimali var vs. bence sen bekle az daha.

ahoscl

Üye
valla benim gibi nasıl olsa geldiğinde sıfır gibi flash atacam diyorsan at gitsin flashı yok sadece güncellemeyi yükleyeceksen bekle derim. attım ben gayet rahat sorunsuz kullanmaktayım.

uribaju

uribaju

Üye
flashla anna fwsini gitsin v22 olanı hiç beklemeye gerek yok bence

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes at germany'i bence hiç bi fark yok...3 haftadr bosuna beklyosunuz |-)

slant1111

slant1111

Üye
bosuna beklemene gerek yok kardeş.

-omer-

-omer-

Üye
netherland fwsini attm Türkçe dil destegi oldgu için hiç problem yasamıyorum cok güzel ;)

uribaju

uribaju

Üye
diyorumya boşuna bekliyorsunuz hollanda veya alman fwsini atın gitsin Türkçe var ikisinde de yalnız v24ü kurmayın v22yi kurun derim ne olur ne olmaz geriye dönemezsiniz

Ricochet

Ricochet

Üye
Böyle düşünüyorsan arabayada binme,kaza riski var.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
oviye geldiğinde 1.2 ye dönmem gerekir mi ? garantiden çıkmaz öyle değil mi

-omer-

-omer-

Üye
valla 24.001 kurdum hiç memnun kalmazsam @ahmetdemirci abimden yardm isterdm downgrade yaparz Tr annası yüklerim :)

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
flaşla

hatta belleyı flaşla telefon neymiş gör korkacak bişi yok en kötü hale bıle gelse halloluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt