MrCommanDTr
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
sana yardım edebilirimArkadaşlar 701 telefonuma flash atmam lazım fakat bu konuya çook çok acemiyim team viewer üzerinden yardım edebilicek var mı? Teşekkürler
sağolasın hocam Gökşen abi yardım ediyor
sağolasın hocam Gökşen abi yardım ediyor
Engin bir telefon bekliyorum eğer gelmezse hallederim, eğer gelirse arkadaşa yardım eder misin sana zahmet olmaz sa?
Engin ne yaptın beya!konu sahibi arkadaştan bahsediyosan gökçen kardeşım yardım ediyor zaten bende pc yok maalesef olsa yardımcı olurdum tabiki
Engin ne yaptın beya!
Benim beya!
gökçen senmisin beya
Benim beya!Nick değişti bu arada benim pc gene su kaynattı format attım tam bitti derken birde phoenix yükledim güm, neyse yarım saattir pc yi açmaya uğraşıyorum sistem kurtarma işe yaramadı bende windows cd si ile chkdsk yapıp format atmadan kurtarmaya çalışacağım inşallah.
Kurtardım çok şükür takır takır çalıyorlar, ama pc arada su kaynatıyor şu an en verim aldığım cihaz telefonum.
bende diyorum kim bu "osmanlı kaplanı"beya! Hayırlı olsun yeni nick'in.
----------Eklendi @ 23:55:05 ---------- Yazıldı @ 23:53:25 ----------
inşallah kurtarırsin.
Flash işlemi Gökşen abim sayesinde başarıyla yapılmıştır.. Engin abi vesile olduğun ve yardım ettiğin için sana da Gökşen abime de çok teşekkürler..
Zamanı yakındır inşallah.phonexde sorun çıkaran bilgisayar at çöpe
Rica ederiz kardeşim ne demek. geçmiş olsun.Flash işlemi Gökşen abim sayesinde başarıyla yapılmıştır.. Engin abi vesile olduğun ve yardım ettiğin için sana da Gökşen abime de çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?