LG G2 Flash Tool %4 Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
Flash Tool %4 Kalıyor
Merhaba, Telefonum hard brick durumundaydı hiç tepki alamıyordum biraz uğraştıktan sonra şuan beyaz bir critical error hatası alıyorum.

Download mod açamıyorum fakat bu ekranda vol+ ile Dload mod pc bağlantısı kurabiliyorum aygıt yöneticisinde bu şekilde görünüyor.

LG Mobile Support Tool ile Room yüklerken %4 de takılı kalıyor usb driver yeniliyorum ve güvenlik duvarını kaldırdım sorun ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
TOT yöntemini denediniz mi?

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
Tot yöntemini denerken hata alıyorum sanırım bulduğum tot dosyası benim telefon ile uyumlu değil. Ürün dubai den gelme 32 gb ben bulamadım tot dosyasını yardımcı olurmusunuz. son program: V30V-AME-XX

kezban yenge

kezban yenge

Üye
AME'ye göre bulamadım. Bulabildiklerim bunlar:

Son düzenleme:

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar sanırım g3 için benim telefon g2, telefon entegresinin reset bacağını kısa devre yaptığımda herhangi bir tepki alamıyorum.

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
Dubai tot dosyasını bulmamda yardımcı olabilcek varmı

denizci35

denizci35

Üye
Lg up ile dene bende hic görmüyordu bununla sorunumu hallettim
Gormezse telefonu programi kapat. Ac yine dene bıkmadan dene sonunda görüyor bende öyle oluyor

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
En kısa zamanda deneyip sonuçlarını paylaşırım teşekkürler.

emin_491

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu açıp işlemciyi tekrar kısa devre ile resetledim daha sonra flashladım. Defalarca LG Up ile yazılım yükleme çabalarımın sonunda romu yükledim sanırım işlemcinin solundaki entegrede sorun var. telefon şuan çalısıyor fakat fazla işlem yaptığında tekrar çöküyor aynı işlemleri tekrar yapmak gerekiyor. Sanırım telefonu elden çıkarma zamanım gelmiş. Desteklerinizden dolayı teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt