Flash Sistem Hatası " Anlayan arkadaşlar içeri lütfen"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Flash Sistem Hatası " Anlayan arkadaşlar içeri lütfen"
Çözüldü.

celibar

celibar

Üye
Ya arkadaşlar geçen aylarda telefonuma flash lite 3.1 yükliyim dedim yükledi fakat şimdi bi flash dosyası açmak istesem sistem hatası diyor skyfire dan video izleyebiliyorum bide hafıza kartını çıkarıp başka hafıza kartı takınca çalışıyor ancak benim hafıza kartımı takınca çalışmıyor bu hafıza kartındaki bozuk dosyayı sağlamıyla değiştirebilirmiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

telinde flash lite olmasa bile skyfire ile video izleyebilirsin.birbirinden bağımsız çalışırlar.sistem hatası veriyorsa ya flash proğramı flash dosyasını tam desteklemiyordur.bundan dolayı sistem hatası alabilirsin.flash lite ya yeniden yükle yada eski sürüme dön.yukarıdaki cümleni daha net yazabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
telinde flash lite olmasa bile skyfire ile video izleyebilirsin.birbirinden bağımsız çalışırlar.sistem hatası veriyorsa ya flash proğramı flash dosyasını tam desteklemiyordur.bundan dolayı sistem hatası alabilirsin.flash lite ya yeniden yükle yada eski sürüme dön.yukarıdaki cümleni daha net yazabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Ben flah lite ın eski sürümünü yüklemeyi denedim fakat bana sistem bileşeni falan dedi ve yüklemeyi engelledi.Arkadaşımın hafıza kartını taktım onun hafıza kartında bulunan bir flash dosyasını açtım açtı ancak benim hafıza kartımı takıp bendeki bir flash dosyasını açtığımda hata verdi.Lütfen yardımcı ol

celibar

celibar

Üye
muhtemelen hafıza kartındaki bir dosya kalıntısı hataya neden olabilir.hafıza kartını formatlayıp dene.eğer proğramda bir sorun olsaydı arkadaşının hafıza kartındaki dosyayı yürütmezdi.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen hafıza kartındaki bir dosya kalıntısı hataya neden olabilir.hafıza kartını formatlayıp dene.eğer proğramda bir sorun olsaydı arkadaşının hafıza kartındaki dosyayı yürütmezdi.

Zaten hafıza kartındaki bir dosyadan dolayı olduğuna eminim ama format atmıyorum çünkü hafıza kartında 5GB lık oyun,uygulama,müzik ve video var (N-Gage dahil) o arşivi bulana kadar canım ıktı bana hafıza kartındaki o flash dosyasılazım eğer sağlam olnıyla değiştirirsem çalışır diye umuyorum

celibar

celibar

Üye
hafıza kartını kartını formatla dedikse de hafıza kartını yedekledikten sonra formatla.tabi oyunların yükleme dosyası yoksa o zaman bilmiyorum.atık dosyayı bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.yada flashı kullanmamak.yeni versiyonu kaldırmayı dene.

by_eMr3

Üye
telefonun 6220c değil mi? Flash Lite a gerek yok. Dahili flash var zaten :allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

o dosya büyük ihtimalle sys klasöründedir
sistem hataları genelde o klasörden kaynaklanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...