flash player olmayan androidler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ec038

Üye
    Konu Sahibi
flash player olmayan androidler
arkadaşlar flash player olmayan androidlere kurulabiliyor mu ?? firmalar yeni çıkan telefonlara flash koymuyor.. bazılarında gördüm ve şok oldum.. bir şekilde orjinalen flash playeri varmış gibi yükleyebilecek bir durum var mı bunu yoksa huawei nin yeni telefonu ascend d quad'ı beklemekten vaz mı geçiyim .. alırsam flash için alırım zaten telefonu... huawei ideos x5 aradım ama 2. ele güvenemedim.. bunu alacam flash olacaksa.. linkteki karşılaştırmada flash kısmına dikkat edin bu telefon için yok diyor orda!

edit:
arkadaşlar k. bakmayın linki eklemeyi unutmuşum :D.. buyrun

place3461

place3461

Üye
sen o kadar üstün özellikleri olan bir cihaza adobe flash desteğinin konmayacağına inanıyor musun:D o siteye güvenme ışte benim en sevdiğim site şuraya bak sen..

ec038

Üye
    Konu Sahibi
o sitede çok güvenilir aslında fakat sitenin flash player yok dediği s2 değil zaten.. huawei ascend q quad!

place3461

place3461

Üye
o sitede çok güvenilir aslında fakat sitenin flash player yok dediği s2 değil zaten.. huawei ascend q quad!

o sitede yanlışlık var bu bariz görünüyor çünkü özellikler dikey yönlü sıralanır ..ve galaxy ise sitede sağ tarafta ve adobe flash seçeneği yok yani site yanlış yazıyor

ec038

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Huawei Ascend D quad seçmek için haklı nedenleriniz[/h]yazıyor önce sonra ise

[h=1]Samsung I9100 Galaxy S II seçmek için haklı nedenleriniz[/h]

yazıyor.. dikkat edersen özellik sıralamasında neyi kastettiğini farkedersin.. ben s2 için demiyorum zaten.. oda hala çok güzel bir telefon fakat ben almışken 4 çekirdekli olsun diyorum... dediğim gibi bu ascend quad da flash yüklenemiyorsa almam yapacak bişe yok.. benim alacağım telefonda olmalı

mancukya

Üye
Buna tel yada bahsettigin site karar vermiyor Android sürümü ve islemci mimarisi belirliyor. Arm7 üstü her tele flash yüklenir, arm6 serisinede gene flash gayri resmi yüklenir hic bir sorunda yapmaz.

muratsim67

Üye
cihazini rootlaersan flash yukleyebilirsin

ibrother

ibrother

Üye
enson flash player 11.1 çıktı vodafone 945 te sorunsuz çalışıyorsa 4çekirdekli huawei de çalışmayacağını düşünmek akla zarar. ben huawei i daha özellikli görüyorum IPS ekranı ve piksel yoğunluğu 326 olan bir cihaz bence seçimin bu olsun.

ec038

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonun kendi sitesinde bile başka telefonlarla karşılaştırılmış.. geldiğinde bin iki yüz tl civarı fiyatı olursa -ki ben öyle olacağını tahmin ediyorum ideos x5 in çıktığındaki performansına karşılık fiyatı çok uygundu- bundan alacağım... kafama tek takılan sitelerde rastladığım flash player yok ibaresi.. kafamı karıştırdı yaa.. en önemli kıstaslarımdan biri flash player.. ideos x5 alacaktım fakat 2. ele güvenemedim.. sonradan yüklendiğini biliyorum androide fakat root etmekle falan uğraşmak istemiyorum.. bi galaxy ace için uğraşacaktım arkadaşımın telefondu da garanti dışı kalabilir yazılarını okuyunca aman dedim uzak dur.. hasılı bunda orijinalden flash yok haberiniz olsun.. işlemcisini de kendi üretiyormuş.. 4 çekirdek işlemci 16 gpu varmış.. site linkini veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt