Telefon Tavsiyesi Android Telefon + MP3 vs 5800 + İpod Touch ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon + MP3 vs 5800 + İpod Touch ?
Arkadaşlar bu ikili arasında hangisi daha mantıklı olur ? İkisinde de 2 cihaz taşıma var ama mp3 taşımak tabiki daha rahat ipoda göre. Ayrıca ilk tercih olursa usb özelliğini kullanmam falan daha avantajlı olacak. Amacım oyun, uygulama, internet.
Oyun ve uygulamada kuşkusuz ipod ezer geçer. Ama internette her ne kadar ipod daha iyi sörf imkanı versede android 2.2den sonra gelen flash playerde kendini hissettiriyor.
5800dan sonra hızlı bir cihaz istiyorum zaten ipod alırsam 5800ı sadece telefon olarak kullanırım. Yani fazla hantallığı ile uğraşmam.
Android telefon ise huawei ideos x5 alırım. Oyunları tatmin eder beni. Aşırı oyun oynamam yani o konuda sıkıntım olmaz ama oyunlarıda 5800 gibi olsun istemiyorum :ehe
Sizce hangisi daha doğru olur :hmmm

baranselona

baranselona

Üye
x5+mp3 derim ben 5800 la ipod büyük cihazlar... hernekadar x5 büyük olsada mp3 küçük olacaktır.. daha rahat edersin...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tek başına x5 yeter diyorum ben mp3 görevi falan zaten görüyor.

Consul9

Consul9

Üye
telefonlar varken hala mp3 kullananlar var mı merak ediyorum :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
mp3 ne ya şaka mı bu ? Androidli telefon al gitsin bitane yeterli.

mstf_l

mstf_l

Üye
İdeos x5 ve mp3 derim

Emre-45

Emre-45

Üye
5800+iPod Touch derim. Zamanında ben bu ikiliyi kullanmıştım mükemmel oluyor. Pes 11 Nova 2 vs oyunlar mükemmel hem ipod inanılmaz ince ve kaliteli..

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mp3 durmaz olur mu ya sizde harbi teknolojiye fazla kapılmışsınız ne yalan söylim şu sonynin 100 liraydı sanırım bir usb üzerinden hızlı şarj özellikli bir mp3ü var ondaki ses kalitesini hiçbir şeyde göremedim ipod bile onun yanında az kalmış desem çok çok doğru olur :yuru 5800 biraz olsun idare ediyor müzik özellikleriyle ama androidli telefonların falan yetceğini düşünmüyorum ondan sordum yazın taşımak gerçekten işkence ipodu incede olsa ekran olarak büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt