mertcb
Üye
Android Telefon + MP3 vs 5800 + İpod Touch ?
Arkadaşlar bu ikili arasında hangisi daha mantıklı olur ? İkisinde de 2 cihaz taşıma var ama mp3 taşımak tabiki daha rahat ipoda göre. Ayrıca ilk tercih olursa usb özelliğini kullanmam falan daha avantajlı olacak. Amacım oyun, uygulama, internet.
Oyun ve uygulamada kuşkusuz ipod ezer geçer. Ama internette her ne kadar ipod daha iyi sörf imkanı versede android 2.2den sonra gelen flash playerde kendini hissettiriyor.
5800dan sonra hızlı bir cihaz istiyorum zaten ipod alırsam 5800ı sadece telefon olarak kullanırım. Yani fazla hantallığı ile uğraşmam.
Android telefon ise huawei ideos x5 alırım. Oyunları tatmin eder beni. Aşırı oyun oynamam yani o konuda sıkıntım olmaz ama oyunlarıda 5800 gibi olsun istemiyorum
Sizce hangisi daha doğru olur
Oyun ve uygulamada kuşkusuz ipod ezer geçer. Ama internette her ne kadar ipod daha iyi sörf imkanı versede android 2.2den sonra gelen flash playerde kendini hissettiriyor.
5800dan sonra hızlı bir cihaz istiyorum zaten ipod alırsam 5800ı sadece telefon olarak kullanırım. Yani fazla hantallığı ile uğraşmam.
Android telefon ise huawei ideos x5 alırım. Oyunları tatmin eder beni. Aşırı oyun oynamam yani o konuda sıkıntım olmaz ama oyunlarıda 5800 gibi olsun istemiyorum

Sizce hangisi daha doğru olur

5800 biraz olsun idare ediyor müzik özellikleriyle ama androidli telefonların falan yetceğini düşünmüyorum ondan sordum yazın taşımak gerçekten işkence ipodu incede olsa ekran olarak büyük.