flash player olan en ucuz telefon

Sponsorlu Bağlantılar

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
flash player olan en ucuz telefon
maksicep tüm üyelerine ben telefondan tüm flash videoları izleyebileceğim (kendi tarayıcısından) en ucuz android sıfır ve ikinci el cep telefon fiyatlarını öğrenmek istiyorum

srsri

srsri

Üye
Valla iyi olur hangi telefon flash destekli onu bilelim ona göre telfon alalım
alıyoruz bi telefon sonra flah çıkacak diye bekleyip duruyoruz..

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
marka takıntınız yoksa kesinlikle HUAWEİ İDEOS X5 derim.adobe flash player destekleyen ve özelliklerine göre piyasadaki en uygun cihaz !!! :oke:

PriZm

PriZm

Üye
maksicep tüm üyelerine ben telefondan tüm flash videoları izleyebileceğim (kendi tarayıcısından) en ucuz android sıfır ve ikinci el cep telefon fiyatlarını öğrenmek istiyorum

Flash Player olan en ucuz ve 700 tl fiyattaki telefonlara göre daha iyi flash çalıştıran ideos x5 ten bahsediyorsun galiba:)

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
Possible arkadaşım her telefona flash player 10.1 var demişsin bana flash player 11 destekli cihaz lazım 11 çıkmışken 10.1 le tüm videoları izleyebilirmisin

----------Eklendi @ 00:50:21 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ----------

ıdeos x5 sıfır şu an ne kadar

Peocawe

Peocawe

Üye
Her telefonda derken yani mesela marketten indirmeye kalkıyosun cihaz uyumlu değil diyor ve apk dosyasını bulmasıda bi hayli zor. Rastgele gezerken buldum apk dosyasını denedim ve T20 de çalıştı sorunsuz. Sadece bağzı sitelerde çok az kasmalar oluyor videolarda onda da sıkıntı olmaz gibime geliyor. Rahat kullanılabilir yani :)

FolloFush

FolloFush

Üye
Possible arkadaşım her telefona flash player 10.1 var demişsin bana flash player 11 destekli cihaz lazım 11 çıkmışken 10.1 le tüm videoları izleyebilirmisin

----------Eklendi @ 00:50:21 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ----------

ıdeos x5 sıfır şu an ne kadar
Ben 2 Gün Önce İnternetten Huawei Ideos X5 Getirttim Toplam Kargosu Cartı Curtu 551 TL Tuttu İstanbul Bilişimden Getirttim 3 Güne Geldi Telefon Memnunum Herşeyi Dört Dörtlük Tek Dez Avantajı ki Bu Androidlerin Hepsinde Var Sanırım Uygulamadan Çıkmak İçin Yön Okuna Basıyorsun Telefondaki Basınca Çıkmıyor Uygulama Açık Kalıyor O Biraz Şarj Yiyor Ama Olsun Bu Arada İnternetten Getirtirsen 50 Lira İle 40 Lira Arasında Karda Olursun Ama Diyorsan Yok Öyle İnternete Güvenmem Gidersin Turkcell Tim Merkezine Ordan Alırsın 600 Tlye Görüpte Alırsın Ama İnternetten Al Tavsiyem Çünkü İkiside KVK Garantili Buyur Sana İki Site Vereyim Ideos X5'in Fiyatına Göz At Bence Bu Fiyata Bu Telefon Müthiş.

Takipçi Satın Al

Üst Alt