Flash player kuramayanlar iceri baksin.....

Konu Sahibi
kardes ev bilgisayarim olsa msn den yapardim malesef yok ama ozelime telini at yardimci olayim... baska birsey yapamiyacagim...

Y/N diyor (e) enter diyorum ama kurulmuyor 05336354101

Konu Sahibi
hocam birseyi eksik yapiyorsun uzunca anlattim tek tek....

sadece facebook'da açmıyor youtube'de seyrediyorum.

Konu Sahibi
facebook ta aciliyor tum videolar izleniyor...

sorunsuz faceden video açıyor.eline koluna sağlık.

Konu Sahibi
arkadaslar telefonunuzu 1gz cikarip izleyin... size uzun zaman once anlattigim bir konu varfdi bugun tekrar anlatmaya calisacagim bakayim bulayim..

Mrb ne yaptimsa kurulmuyor en son Y/N diyor (e) enterliyorum ama olmuyor nerede bir hata olabilir.herhangi bir program mi eksik acaba

Konu Sahibi
tweak flash ac kaydet elle.. sonra kapat cik... ve eb in eklentiler bolumunde gozukmesi gerekiyor...

----------Eklendi @ 23:32:57 ---------- Yazıldı @ 23:32:42 ----------

tweak flash ac kaydet elle.. sonra kapat cik... ve web in eklentiler bolumunde gozukmesi gerekiyor...

----------Eklendi @ 23:36:40 ---------- Yazıldı @ 23:32:57 ----------

tweak flash ac kaydet elle.. sonra kapat cik... ve web in eklentiler bolumunde gozukmesi gerekiyor...

daksy

Üye
super oldu kardesım inan ilac gigi geldi tşkler.. yalnız bu tweak olayını ac alttan cogu kişi 11.1.10 yapmayı bilmiyor saygılar..

zahooooo

Üye
nokta'sına virgül'üne boşluğ'una tire'sine yıldız'(*)ına dikkat ederek yaparsanız bir sürunla karşılaşmazsınız
Eline sağlık
Teşekkürler...

slm arkadaslar nokıa x6 var ınternetten ındırdıgım bazı dosyaları acmıyor sadece ses verıyor yanı kısmen oynatılıyor doyor bunu nasıl acarım yardımcı olursanız sevınırım ayrıca maxı cep cok guzel tum emek verenlere tskler

Ses kodekleri uyuşup, video kodekleri uyuşmuyordur. Kısmen oynatmasının sebebi budur. Burası maemo köşesi symbian köşesinden yardım isterseniz daha mantıklı olur... Selametle...

megamx

Üye
arkadaslar ben tweakflash version prograsmini acinca direk error veriyor.programimda hatami var? yada baska biseyemi ihtiyacim var? yardimci olursaniz sevinirim..

nokta'sına virgül'üne boşluğ'una tire'sine yıldız'(*)ına dikkat ederek yaparsanız bir sürunla karşılaşmazsınız
Eline sağlık
Teşekkürler...
tweak flas icinde 11 yok nasil olacak xtermden kurdum &nti yok

tesekkurler kardes face te videoda aciyor sohbette yapiyor guzel paylasim.

unrar ve unzip biraz ugrastirdi ama google amca saolsun

byorjinal arkadasim bende acemisiyim. ayarlari manuel girdim tweak flash ta sonra deneyim dedim ve olay bitmistir

tembar

Üye

hocam süpersin emegine saglık.. bende de çalıştı.. çok teşekkrüler