Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flash Player 6600 da sorunsuz çalışıyor...
Sponsorlu Bağlantılar
nezer
Üye
saolasın kardes emeğine sağlık
gellbana
Üye
teşekkürler 6630 da da açılırmı
MenzeLLeZi
Üye
saol
chakır66
Üye
sağol kardeş
jakocan
Üye
mrm kardesim ben kenan danimarkadan 37 yasindayim guzel kardesim senden ricam bna cok acil flas plyer gerek sitede yazilan hepsini denedim olmadi serfika hatasi diyor isin isinden cikmadim benim tel E66 nokia ve e 75 nokia var bu ikisine cok acil gerek
mailim [email protected]
saygilar
baran9031
Üye
bu nasıl yükleniyor be nereye yüklüyoruz
jackalx_06
Üye
teşekkürler.
pc_chocuq
Üye
6630 da da Sorunsuz Çalışıyo Çok Saol
flytech
Üye
tesekkurlerde desteklemedi 5800 xm
herefs
Üye
çooookkk teşekkkkk....
osmn-96
Üye
saoll
Chas__Flow
Üye
ellerine sağık usta
--------------- Ekleme ---------------
sağolasın
adigeburak58
Üye
yha arkadaşlar bunu nasl kuruyoruz biri soylesin ne olurr nasl kıuracagımı bılmıyorum.... indirdm bu programı ama hafıza kartına atıyorum calısmıyor telefonda gostermıyor kartta
yha arkadaşlar bunu nasl kuruyoruz biri soylesin ne olurr nasl kıuracagımı bılmıyorum.... indirdm bu programı ama hafıza kartına atıyorum calısmıyor telefonda gostermıyor kartta
telefonunun markası nedir. Daha önce hiç sis dosyası yüklemediysen eğer hafıza kartına nasıl attın bluetooth ile attıysan mesajlarda gözükür card reader ile attıysan attığın klasörü bul fexplorer yada dosya yönetici kullan üzerine gelip aç de