• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Flash Lite : Symbian S60 5. sürümlü cep telefonları için güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bırakın bu adobe yi falan şimdi size bi link vericem oradan skyfire yi indirin kurun telefonunuzdan girip indirirseniz direk kuruluma geçiyor.red tube youtube xvideos aklınıza gelebilecek tüm video sitelerindeki videoları açıyor hatta faceyi bile

iki tane indirme vardı bir tanesi sis diğeri normal ikisninide indirdirm ben

--------------- Ekleme ---------------

ya burda bir yazı çıkıyor çok sorunlu bir şey ne yapacağımı bilmiyorum çok uzun bir yazı geliyor burda ya

zahur

Üye
eğer bu program çalışmazsa sizi şikayet edicem ham nokia ya hemde gerekli mercilere bu üyeyi bu siteden 1 hafta içinde atmazsınız gereken yapılacaktır milleti kandırmaktan şikayette bulunucam kendi telefonunuzda denemeden bu siteye koymayın bukadar insanıda yerine koymayın bu programın nokiayla ilşgisi yoktur fakat nokia isterse çıkarttırır bunuda bilin burdan hep beraber nokiaya yüklenelim mail yağmuruna tutalım isteseler çıkarttırlar bu bukadar basit eğerki çıkartırlarsa iphone batar çünkü bu telefonda nhd özelliği var video ve photo modu harika iphoneda bunların hangisi var iphone hayranları

teşekkür ederim

ben hala yükleme bölümünü bulamadım

chtak06

Üye
kardeş ben link falan göremedim ayrıca vtab programını indirdim videoları kısmen de olsa izleyebiliyorum isterseniz birde onu deneyin

ya ben link falan göremyorum yada download dosyası nerden indirecez bi yardımcı olursanız sevinirim

antiri

Üye
ya bu yazıyı bulamadım nasil indirecegim

hayır merak ediyorum bu güncel olmayan konuları çok mu arıyorsunuz msj yazmak için

N8 de facebook ta video izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz.????

N8 de facebook tan videoları nasıl izleyebilirim.????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...