flash lite 4 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
flash lite 4 hakkında
flash lite 4 hakkında bıraz bilgi verebilirmisiniz ?

yanı flash kaça kadar desteklıyor ?

flash lite 5 ne zaman çıkar sızce ?

ve sız symbıan 3 kullanıcıları : memmunmusunuz flash lıte 4 ten ?

size göre ne eksık

hangı yönu kotü ?
hangı yönu iyi ?

facebook ta oyun oynayan var mı ?

Netten vıdeo ızlerken sızce 701 kasarmı ? bazı arkadşalr c6-01 vıdeo ızlerken kasıyor demıştı .?
androıd de flash player yerıne bır muddet sopnra htlm 5 gelcekmış
symbına 3 tede flash lıte kalkçak mı ozman ?
yerıne htlm5 gelıcek mı ?

Butun sıtelerden vıdeo ızlıyomusunuz ?
sizlerden cevap beklıyorum sadece sormam gerekıyodu bu soruları.

cevaplarsanız sevınırım ?

PriZm

PriZm

Üye
facebook ta oyun oynaman imkansız.bunu söyleyebilirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
belkı 701 de öyle deıldır kısmet :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm

----------Eklendi @ 16:08:38 ---------- Yazıldı @ 15:17:06 ----------

kullananlardan yorum atan yok

PriZm

PriZm

Üye
demekki memnun değiller:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok.Memmun olanları ve ya olmayanları çagırmadım.Şuan Kullananlar yorum atcak o ;)

PriZm

PriZm

Üye
şuana kadar benden başka yorum atan yok ama:D

idris-tolar

idris-tolar

Üye
flash lite 4 hakkında bıraz bilgi verebilirmisiniz ?

yanı flash kaça kadar desteklıyor ?

flash lite 5 ne zaman çıkar sızce ?

ve sız symbıan 3 kullanıcıları : memmunmusunuz flash lıte 4 ten ?

size göre ne eksık

hangı yönu kotü ?
hangı yönu iyi ?

facebook ta oyun oynayan var mı ?

Netten vıdeo ızlerken sızce 701 kasarmı ? bazı arkadşalr c6-01 vıdeo ızlerken kasıyor demıştı .?
androıd de flash player yerıne bır muddet sopnra htlm 5 gelcekmış
symbına 3 tede flash lıte kalkçak mı ozman ?
yerıne htlm5 gelıcek mı ?

Butun sıtelerden vıdeo ızlıyomusunuz ?
sizlerden cevap beklıyorum sadece sormam gerekıyodu bu soruları.

cevaplarsanız sevınırım ?

n8 cıkalı bir yılı geçti ve nokia şuana kadar güncellemediği tek yazılım flash lite ....

her vıdeoyu açmaz mesala ben film izleyemiyorum nette donup kalıyor...

facebooktaki bütün vıdeoları izleyebilirsin ama youtubeye mobil değilde normal bağlanırsanız ekranın sol ust köşesinde bir flash simgesi ve beyaz bir sayfa acılıyor...

belle de değişen bir şey yok aynı maalesef web için telefon alacaksanız nokia kesinlikle almayın ....

SilentOne

SilentOne

Üye
alıcaksanda n9 alıcan o nda flash desteqi varmış

realplayer2

realplayer2

Üye
sözde adobe flash 10un bütün özelliklerini destekliyo ama bence çok abartı olmuş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
feca'den oyun oynamaniz icin pc java destegi olmali.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
feca'den oyun oynamaniz icin pc java destegi olmali.

Yokmu ? C6-01 kullanan biri oynuyodu ama Çift tıklamq özelligi yok diyodu

----------Eklendi @ 18:33:19 ---------- Yazıldı @ 18:32:16 ----------

n8 cıkalı bir yılı geçti ve nokia şuana kadar güncellemediği tek yazılım flash lite ....

her vıdeoyu açmaz mesala ben film izleyemiyorum nette donup kalıyor...

facebooktaki bütün vıdeoları izleyebilirsin ama youtubeye mobil değilde normal bağlanırsanız ekranın sol ust köşesinde bir flash simgesi ve beyaz bir sayfa acılıyor...

belle de değişen bir şey yok aynı maalesef web için telefon alacaksanız nokia kesinlikle almayın ....

701 de kasmaz diyorum ama sizce ?

----------Eklendi @ 18:34:08 ---------- Yazıldı @ 18:33:19 ----------

alıcaksanda n9 alıcan o nda flash desteqi varmış

Yok ya n9 bana göre degil

----------Eklendi @ 18:35:06 ---------- Yazıldı @ 18:34:08 ----------

sözde adobe flash 10un bütün özelliklerini destekliyo ama bence çok abartı olmuş
Ya bilemicen o işi siz bilceniz :hmmm

man20

man20

Üye
video filan izleyebiliyorsun iyi görüntüde ve takılmadan ama her siteden izleyemiyorsun malesef. flash player 10.1 destekliyor diyor ama çok abartmışlar çünkü desteklemiyor destekleseydi bütün sitelerdeki videoları ve youtube ta bilgisayar moduna(desktop) geçtiğinde videoları açması gerekirdi.flash lite ile ilgili güncelleme geliceğini sanmıyorum ama bunada şükür en azından video izleyebiliyoruz. Her telefon modelinde de video izlenemiyor. Yanlış hatırlamıyorsam iphone larda yoktu flash player

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hicmı gelmez.ya adobe dedi flash player ı kaldrıcqm htlm 5 e geccea diye. O zaman nolcak. Nokia htlm 5 li tarayıcı çıkartırmı belleden sonra.

man20

man20

Üye
nokia larda java desteği var ama facebooktaki her oyunu oynayamazsın oyunlar açılır ama klavye veya fare isteyebilir o yüzden her oyunu oynayamazsın diyorum. ordaki oyunların çoğu bilgisayara göre programlanmış. Ben kraloyun sitesine girmiştim bi kere fireman oyunu açılıyor herkes kıpırdıyor ama ben oynatamıodum adamımı ama mc donalds yönet oyunu oynayabiliyorsun sonuçta tıklamalı bi oyun ama o oyun biraz yavaş çalışıo telefonda ama diğer oyunların hızı iyi

----------Eklendi @ 18:56:20 ---------- Yazıldı @ 18:53:57 ----------

hmmm onu bilmiyorum ama flash player kalkarsa tabikide html ye geçer nokia da ama flashın kalkıcağını hiç sanmıyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben n8 kulanırken idare edebiliyorum valla.. tvye bağlayıp film izliyorum sık sık.. Ayrıca facebook ta okeye girip masaya bile oturmuştum ama taşı sürüklemek yada çift tıklamak mümkün değil malesef.. Android alırsan oynarsın ama

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok android e gerek yok şimdilik tabi. Ama şöyle bi test ettim forumu. İzlenimlerim şöyle. N8 ,c7c6-01 gibi ilk part symbian 3 kullananlarda. Video izlerken donma var. Ve facede oyun olayı da var. Neyse onu bi ara düşüneyim :hmmm fakat yeni çıkan nokia 700 ve 701 de ise bu sorunlar çok olmayacagını düşünüyorum. Donanım olarak 701 işlemci ,ram, ve ve grafik işlemcisi olarak sanırsam daha iyi. 1 ghz ve 500 mb ram (tabi 250 sini kullanır büyük ihtimal. ) şuan yorum atanlar ilk seri yi kullananlar. Biraz zaman geçsin bakalım 701 i alanlar çıksın sonra onlarında yprumlarına bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt