FLASH! Link GE££LDIIIII !!! 100MB 14 KONTORRR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
FLASH! Link GE££LDIIIII !!! 100MB 14 KONTORRR !!!
Arkadaşlar 100 mb 10 kontor buldum. kontor transfer dahil toplam masraf 14 kontor link:

EMEĞE SAYGI :kop::megafon:

• Beğen
Tepkiler: Ayhan B, begginpositive, haltie ve 2 diğerleri

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
tamam kesinleşince haber ver:)

iskenlii

iskenlii

Üye
aynen haber bekliyorm mutlaka ulaş bana :):)

KARAŞİMŞEK_

Üye
aynen banada... :)

Sehzade

Üye
hayırlısı avea 25 kontore 100mb verio :)

emosoft

emosoft

Üye
Bu haberi duyunca Türkcelli olarak 65 kontör vermek ağarıma gider oldu yaf!

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
arkadaşlar 100 mb 10 kontor buldum. Kontor transfer dahil toplam masraf 14 kontor'ama şu anda onları deneme aşamasındayım bakalım güvenirler mi?öğrendikten sonra link ile burdayım...
nasıl yanı nerden buldun ben anlamadım

xErKaNx

Üye
Arkadas lütfen o buldugun site linkini bana pm olarak atarmisin incelemek istiyorum

eBRiHanceR

Üye
turkcell kaliteli bir gsm sirketi ama uygun deil bence:)

evet kalitelei gsm şirketi fakat Türk'ün doğasında var kazıklama.

bu arada çabuk deneyi verde bizlerde bakalım bi nbasıl bişimiş :)

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Arkadaşlar üzgünüm maalesef satış yapan site satılığa çıkarılmış

SeRKaNCa16

Üye
yapma abı yaaa :(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Buraya bir bakın güvenilirmi orasını bilemem.ben güvenemedim..

--------------- Ekleme ---------------

C ile k arasındaki boşluğu silin..

trader38580

Üye
arkadaşlar günlük limitsiz kullanım vodafoneda 35 kontör. ben gecen yaz kullandım. ama 24 saat limitsiz kullanım hakkı sunuyor.(saat00.00 dan diğer gece 23:59 a kadar. yani yükleme yaptıktan sonra 24 saat hak vermiyor.)
diğer güne yeniden 35 kontör vermeniz gerekir. ayrıca 1 aylık 175 kontöre 1Gb kullanım da diğer bir alternatif.
ben ceptelefonumu modem gibi kullanıp laptop dan bağlandım. böyle kullanınca paket abonelik tahahhütüne yada jett,vınn vs almanızada gerek kalmıyor. nokia telefonunuz varsa hangi modellerin uyumlu olduğunu diğer markaların kullanımı tam bilmiyorum ama ondada hangilerinin uyumlu olduğuna bakabilirsiniz.
nokia için pc suite diye bir program yükleniyor ve son derece kullanışlı. diğer markaların kullanımlarını bilmiyorum. bilen arkadaşlar katkıda bulunur belki. iyi araştırın. kazık yemeyin boşu boşuna. kolay gelsin.

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
arkadaşlar günlük limitsiz kullanım vodafoneda 35 kontör. ben gecen yaz kullandım. ama 24 saat limitsiz kullanım hakkı sunuyor.(saat00.00 dan diğer gece 23:59 a kadar. yani yükleme yaptıktan sonra 24 saat hak vermiyor.)
diğer güne yeniden 35 kontör vermeniz gerekir. ayrıca 1 aylık 175 kontöre 1Gb kullanım da diğer bir alternatif.
ben ceptelefonumu modem gibi kullanıp laptop dan bağlandım. böyle kullanınca paket abonelik tahahhütüne yada jett,vınn vs almanızada gerek kalmıyor. nokia telefonunuz varsa hangi modellerin uyumlu olduğunu diğer markaların kullanımı tam bilmiyorum ama ondada hangilerinin uyumlu olduğuna bakabilirsiniz.
nokia için pc suite diye bir program yükleniyor ve son derece kullanışlı. diğer markaların kullanımlarını bilmiyorum. bilen arkadaşlar katkıda bulunur belki. iyi araştırın. kazık yemeyin boşu boşuna. kolay gelsin.

sağol kardeş.Vodafone de kazık,turkcell de aveada kazık.O kazık bu kazık şu kazık

iskenlii

iskenlii

Üye
Kardeş ne oldu ya Ne Zaman Olacak bu i$ :)

haltie

haltie

Üye
ama 50 mb diyo tuncer orda :hmmm

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Öyle site burdada var hackand.tr.nu

--------------- Ekleme ---------------

Öyle site burdada var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt