poginaliii
Üye
işe yarar mı dersin çünkü sorunum pc ile telefon bağlantısının kopması Ovi suite'de de aynı phonex'de de tam yükleme yapacakken cihaz kurtarma hatası vs vs ile karşılaşıyorumbaşlat çalıştır services.msc yazdıktan sonra açılan hizmetler bölümünde servicelayer servisini durdurup yeniden başlatın ve görev çubuğunuzdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkapalı olsun tamamen
işe yarar mı dersin çünkü sorunum pc ile telefon bağlantısının kopması Ovi suite'de de aynı phonex'de de tam yükleme yapacakken cihaz kurtarma hatası vs vs ile karşılaşıyorum
Denedim 3 farklı bilgisayarda değişen birşey yokBende de aynı sorun vardı, başka bir pc de dene sorun ortadan kalkacaktır.
tsk ederim Serkan kardeş akşam deneyecegimtelefonu ovi suite modunda bağlayan servis budur sorun olacaksa servisin durmuş olmasından olur![]()
Ne olabilir ki o zaman ya?Denedim 3 farklı bilgisayarda değişen birşey yok----------Eklendi @ 10:16:31 ---------- Yazıldı @ 10:15:04 ---------- tsk ederim Serkan kardeş akşam deneyecegim

Kardeş servicelayer i bulamadım dediğin şekilde yapmama rağmen ve usb kablolarını farklı girişlere de bağlamama rağmen bir sonuç alamadımbaşlat çalıştır services.msc yazdıktan sonra açılan hizmetler bölümünde servicelayer servisini durdurup yeniden başlatın ve görev çubuğunuzdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkapalı olsun tamamen
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry YARDIM EDİN LÜTFEN
2011 kurulu ama sonuç 0 bıktımphoenix 2011 ile flash atın sorun olmayacaktır. 2010 ve daha düşük phoenix lerde bu hatayı verir.