Flash işlemi sırasında bu hatayı alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

poginaliii

Üye
    Konu Sahibi
Flash işlemi sırasında bu hatayı alıyorum
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry YARDIM EDİN LÜTFEN

serkanet

Üye
flash atarken optionstan yükleme öncesi ve yükleme sonrası telefon modunu değiştirmeyi devre dışı bırak öyle dene

poginaliii

Üye
    Konu Sahibi

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry hatasını aldım sürekli retry dedim en sonunda cancel dedim ve işlem durdu firmware updating failed yazdı ve şimdi telefon açılmıyor ne yapmalıyım acil yardım edin

best tiger

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum hep hata veriyor telefon kapanıyor bir türlü flash atamıyorum ne yapmamız gerek off

best tiger

Üye
yardım edecek fikri olan birisi yok galiba

alp047

alp047

Üye
Kardeş firmware uptadeye bastıktan sonra optionsu aç orada kırmızı bir dosya var onu sil sonra refurbishe bas

best tiger

Üye
öyle yapıyorum fakat pc'yle telefon arasında ki bağlantı kopuyor baya uğraştım düzeltemedim

serkanet

Üye
başlat çalıştır services.msc yazdıktan sonra açılan hizmetler bölümünde servicelayer servisini durdurup yeniden başlatın ve görev çubuğunuzda kapalı olsun tamamen

best tiger

Üye
başlat çalıştır services.msc yazdıktan sonra açılan hizmetler bölümünde servicelayer servisini durdurup yeniden başlatın ve görev çubuğunuzda kapalı olsun tamamen
işe yarar mı dersin çünkü sorunum pc ile telefon bağlantısının kopması Ovi suite'de de aynı phonex'de de tam yükleme yapacakken cihaz kurtarma hatası vs vs ile karşılaşıyorum

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende de aynı sorun vardı, başka bir pc de dene sorun ortadan kalkacaktır.

serkanet

Üye
işe yarar mı dersin çünkü sorunum pc ile telefon bağlantısının kopması Ovi suite'de de aynı phonex'de de tam yükleme yapacakken cihaz kurtarma hatası vs vs ile karşılaşıyorum

telefonu ovi suite modunda bağlayan servis budur sorun olacaksa servisin durmuş olmasından olur ;)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Denedim 3 farklı bilgisayarda değişen birşey yok----------Eklendi @ 10:16:31 ---------- Yazıldı @ 10:15:04 ---------- tsk ederim Serkan kardeş akşam deneyecegim
Ne olabilir ki o zaman ya? :hmmm

best tiger

Üye
Kardeş servicelayer i bulamadım dediğin şekilde yapmama rağmen ve usb kablolarını farklı girişlere de bağlamama rağmen bir sonuç alamadım

hizan

hizan

Üye

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry YARDIM EDİN LÜTFEN

phoenix 2011 ile flash atın sorun olmayacaktır.

2010 ve daha düşük phoenix lerde bu hatayı verir.

serkanet

Üye
aygıt yöneticisine gir portable devicesten telefonu sil servislerden services msc hizmetini başlat çalışıyorsa durdur yeniden başlat phoenixi your uninstaller gibi bi yazılımla regedit kayıtlarını herşeyini temizle 2011 sürümünü kur flash dosyalarında sıkıntı olabilir scandavia flashla bıktıysan oviden güncelle kesin yanlış bişeyler yapıyorsun

n000k

n000k

Üye
bence eğer çok hata alıyorsan phoneix i yenden kurup scandinavia yüklemeye çalış ilk önce.. ondan sonra yazılım yükselt derim..

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
bende aynı sorunu yasıyorum annadan belle gecıs yaparken attıgı flash sırasında bu oldu ve su anda benım de cıhazım n8 calısmıyor. ne yapıcam