selamün aleyküm hoca eline koluna sağlık yanlız birşey soracam bu ovi maps nasıl entegre ediliyor bana yardımcı olabilirmisin bende bir cfw hazırlıyacam ama sadece crackli ce dahil olan uygulamaların son sürümünü eklemek için ki tefeon hafızasında yer olsun
Phone rebooted but not in flash mode... Hatası Lütfen Bir Yardımcı Olun. Telefonumu aslında hacklemek istemiyorum ama animeplus adlı programı kurmak için istiyorum . Lütfen... Hatta Resmini de Koyuyorum ..
arkadaşlar bşey sorucam hani bazı uygulamalar gizlendi denmişya mesela adobe reader ve sözlük gbi. Bunları tekrar nasıl görünür hale getireblrm. Adobe reader premium yükledim. Ve ihtiyacm var program yüklü simgesi görünmüyor lütfen yardım edn. Şmdiden teşekkürler..
Ovi map(son sürüm), nokia messaging, office, internet radyosu gibi nokia uygulamaları içinde varmı? Yoksa yüklerken bunları yine ısrarla c: ye mi kuruyor?
Normal hack siz sistemdeki gibi programlar kurup kaldırdıkça ram 3-5 mb ta kadar düşüyor mu?
Ovi map(son sürüm), nokia messaging, office, internet radyosu gibi nokia uygulamaları içinde varmı? Yoksa yüklerken bunları yine ısrarla c: ye mi kuruyor?
Normal hack siz sistemdeki gibi programlar kurup kaldırdıkça ram 3-5 mb ta kadar düşüyor mu?
Merhabalar, çok güzel bir çalışma olmuş anladığım kadarıyla ama linklerde problem var download işlemini bitirmiyor hep % 99 da kalıyor !!
Acaba linkler mi ölü?