FLASH..FLASH.. ANDROiD JAVA EMULATORU ARTIK ANDROiD'TE JAVA OYUN PROGRAM KURABiLECEKSiNiZ

Sponsorlu Bağlantılar

emreimren

emreimren

Üye
    Konu Sahibi
FLASH..FLASH.. ANDROiD JAVA EMULATORU ARTIK ANDROiD'TE JAVA OYUN PROGRAM KURABiLECEKSiNiZ

Android telefonlara bu uygulama sayesinde jar uzantılı uygulamaları rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
program apk formatlıdır.
Bunun için yazilimi indirip telefonunuza yükleyin jar uzantılı uygulamaları kartınıza atın programı açın karta attığınız java uygulamayı bulun ve program ile yükleyin resimlerde görüldüğü üzere iş bankasının anroid için yapılmamış olan cep anahtar uygulaması yüklenmiş ve htc desireden ekran görüntüsü şahsen tarafımdan alınmıştır buyrun indirin diğer telefonlar da deneyen arkadaşlar yorum yazsın hangi telefonlarda uyumsuz bilmiş oluruz.emege saygı:evet:

link:

• Beğen
Tepkiler: thenfouz, ßyM3rt, merito352 ve 34 diğerleri

emreimren

emreimren

Üye
    Konu Sahibi
YAZIKLAR OLSUNNN SIZE INDIRDINIZ BIR CEVAP BILE YAZMADINIZ 70DEN FAZLA KISI INDIRMIS.UZULDUGUM TARAFI SACMA SAPAN KONU ACANLARA TESEKKUR EDILMIS VE BU EN ONEMLI KONUYA EDILMEMIS YAZIKLAR OLSUN DERIM CEVAP YAZILMAZSA KONUYU KALDIRACAGIM:oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: muhammet43134313, caphuscha, ibo1996 ve 6 diğerleri

egypt3304

Üye
sağol bakalım çalışacak mı...

avaner77

Üye
çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık dostum paylaşımlarının devamı dileğiyle

MERT3233

MERT3233

Üye
cok teşekkürler emre kardeşim ellerine sağlık

enblack

Üye
aradığım bir programdı inşallah çalışır..

teşekkürler..

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Tesekkurler arkadasım...:oke:

tutas_tee

tutas_tee

Üye
guzell paylasim yapmissin bence.

red_

Üye
sagol emegine saglık

DaRKDie

Üye
ellerin dert görmesin :)

kesbi

kesbi

Üye
Hemen indirip deniyorum. Çalışırsa şimdiden teşekkürler.

aanatolian

Üye
teşekkürler:aha:

Lord0134

Üye
tesekkur

ozgurbilge

ozgurbilge

Üye
Teşekkürler...

gennext

Üye
gerekli bir uygulama ancak galaxy s de çalışmıyor maalesef

Laz¥

Laz¥

Üye
Deneyecezzz

gakar55

Üye
galaxy ye kurdum ama deneyemedim

delikanli006

delikanli006

Üye
yaa ne insanlarsınız denemeden görmeden tesekkur ediyonuz.emege saygı ama bi deneyin bakam neymiş ne ise yararmıs.bende yukjledim program acılıyo ama ne telefon hafızasında nede sd kartta attıgım jar uzantılı dosyaları tanımıyo hatta hiç bir dosya klasor v.s ne gösteriyo ne tanıyo :S

berkant12345

Üye
kardesım on numa paylasım buna tesekkur tebrık yazmayan varya ahırette hesabını verır valla kafanı yorma paylasıma devam herkese selam :):):)

biyolog4472

biyolog4472

Üye
çok teşekkür edrim. ellerine sağlık..........

Takipçi Satın Al

Üst Alt