Flash Disk Biçimlendirme Sorunu Çözüm...

Sponsorlu Bağlantılar

haziran463

Üye
peki son birşey senin programınla biçimlendirip daha sonra geri kurtarma programları ile verileri geri getirebilirmiyim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hemşehrim bir de şöyle bir yazılım var.Bir bak istersen.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hemşehrim net birşey söylemek yanlış olur.Ama şansını denemen lazım.Yalnız ücretsiz yazılımları tavsiye etmem.Eğer bulabilirsen Active File Recovery programının f*ull versiyonunu indir ve onunla taratıp kurtar.İşini en iyi yapanlardan biridir.

Kurtaracağın dosyaları kesinlikle farklı bir konuma kurtar.Daha önce o dosyaların olmadığı bir bölüme yani C veya D sürücüsüne.

Kolay gelsin.

haziran463

Üye
son olarak yazmaya karşı korumalı sorununu yorumlardaki işlemleri regeditten denedim otamatik programlada denedim kaldıramıyorum başka yolu varmıdır.

DBR

Üye
ben kulandım ama formatlama yapmadııı hata verdıı yardımmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler hafıza kartındaki yazılımsal sorunlar için kullanmalısınız.Donanımsal müdahaleyi yazılımla yapamazsınız.

sarayli71

Üye
Benim 2 adet flaş belleğimde sorun var. birisi 16 GB Kingsto diğeri ise 128 GB Kinston.
Bilgisayar bunları görmüyor. Çözüm öneriniz var mı. şimdiden teşekkürler.
sarayli71

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Flash belleklerinizin donanımsal sorunu olmadığını kontrol etmek için farklı bir bilgisayarda deneyin.

aykutyılmaz

Üye
aga ben denedım ama bıcımlendırmede hata dıo bıtıme yakın bı yardım pls

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hata verirken uyarı ekranını filan belirtin.

aykutyılmaz

Üye
AGA o programı kaldırdım ama oo format programıyla formatlıyom tam formatlama bıtecekken bıcımlendırmede hata yazısı alıyom flasın ıcıne gıremıyomda bıcımlendıremıyomda ama ben ona dun gta san andreası atmıstm acaba onu atarken vırusmu gırdım bıde flas benım dıl arkının bıse olursa yanarım yardım pls

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Disk yöneticisinden biçimlendirmeyi denedin mi ?

mLhX17

Üye
kardesm ben programı calıstramadm ya.yönetici olman gerekio falan dio

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.

sezgin_42

Üye
arkadaşlar bende denedim ama hep disk yazmaya korumalı diyor olmadı eğer farklı bir yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler .

by duble

Üye
cihaz yazmaya karşı korumalı dior

gknoner

gknoner

Üye
binbir türlü program denedim regedit e girdim yok hiç bi şekilde çare bulamıyorum.. ısrarla disk yazmaya karşı korumalı diyor... bu programda olmadı bunu nasıl çözebilirim...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bu program zaten bilgisayar görürse işlem yapabilir sadece. :)

Sana tavsiyem farklı bir bilgisayarda çalıştır , eğer hafıza kartı ise okuyucuyu değiştirip dene.

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler kardeşim

Üst Alt