Flash Disk Biçimlendirme Sorunu Çözüm...

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın.

hrn_07

hrn_07

Üye
flashımı nereye koyduğumu bulunca deniycem :ehe şimdiden :tşk:

hrn_07

hrn_07

Üye
ya bir sorunum var bu programda yine düzeltmedi başlat deyince flash kullanılıyor diyor hata veriyor ne yapmalıyım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer işlem sırasında sen herhangi bir şey yapmıyorsan flash ta virüs vardır.Winrar ile içine girip içindekileri silmeyi dene.

zeytin123

Üye
valla allah razı olsun

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun sizden de. :)

tsgtsg

Üye
erişim engellendi yönetici olmanız gerekiyor deyip açmıyor, ne yapılmalı?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.

tsgtsg

Üye
:) teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

sevgili nedved, benim çok değer verdiğim bir hafıza kartım vardı, telefonda şifre koyup daha sonra şifreyi hatırlamayıp yanlış denemeler yaptıktan sonra bir daha da kartı açamadım, burdaki program dahil çok program denedim ama, kartın içine erişimi bir türlü gerçekleştiremediğimden hiç bir sonuca ulaşamıyorum, bu kartın içini kurtarabilecek sağlam bir çözüm sizce var mıdır, teknolojinin yapamadığı iş yok diye düşünüyorum ama çözülebilir mi sizce?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitede bununla ilgili birkaç konu vardı.Arama yaparsan bulabilirsin.Şimdilik aklıma gelmedi.

detaym

Üye
program için sağol denedim ama cihaz bölümleri bozulmuş diyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlamadım.

lemanyak63

Üye
çok güzel bie program maxicep e ve herkese teşekkürler :)

sansli.tr

Üye
işe yaradı çok teşekkürler sandisk 8 gb cruzer kurtuldu sayenizde delirtti beni yahu :)

haziran463

Üye
ya arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var flash belleğimi takdığımda biçimlendir diyo içine giremiyorum fakat içinde ki bilgileri kayıp etmemem lazım lütfen yardımm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biçimlendir ekranı geldiğinde iptal et.Winrar ile içine bakmayı dene.

haziran463

Üye
olmuyor fakat şunu tespit ettim dosya uzantısı raw olmuş ne yapmam lazım lütfen içindeki bilgileri kayıp etmemem lazzım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi dosyanın uzantısı RAW olmuş ? Senin tam olarak yapmak istediğin nedir ?

haziran463

Üye
ilgin için çok teşekkürler önce sorun şöyle flash diski takdığımda ışık yanmıyor faka pc sürücüyü görüyor ve biçimlendir uyarısı veriyor bilgisayarım>yönet>disk yönetimine girdiğimde flash diskin dosya sistemi fat değil raw olarak gözükmekte içindeki bilgiler ise benim için çok önemli yardımcı olsursan çok sevinirim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hmmm.Sanırım bellek biçimi hasar görmüş.Onu değiştirmen için disk yöneticisine bakabilirsin.Ordan biçimini değiştirmeyi deneyebilirsin.Veriler için yapacak birşey yok.Sen önce biçim formatını değiştir , sonra kurtarma yazılımlarıyla geri dönderebilirsin.Eğer veriler hayati önem taşıyorsa , veri kurtarma laboratuvarlarına yollamalısın.

Üst Alt