Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flash Disk Biçimlendirme Sorunu Çözüm...
Sponsorlu Bağlantılar
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bununla biçimlendirmeyi denedin mi?
cagdassss
Üye
merhaba ben birçok program denedim ama flash diski biçimleyemedim
yazmaya karşı korumalı diyor kilidi falanda yok corsair mini 8gb yardım lütfen
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Cagdas ; bir önceki sayfada sana cevap yazdım bakmamışsın.
awarahoon82
Üye
iyi günler ben 1 adet dtı / 16 gb kingston marka flash bellek aldım.şöyle örnek olarak sorunumu anlatayım . diyelim ki 5 adet yada 4 adet film atıyorum. bunlardan bir tanesini sadece codec yok deyip vlc playerla açılıyor diğerlerini hiç açmıyor bilgisayarda son k lite codec yüklü.tekrar bilgisayara atmaya kalktığımda filmleri çalışamaz halde atıyor. neden kaynaklanabilir acaba bu durum yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler !!!!
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bazen taşıma sırasında veri kaybı yaşanabiliyor.Bununla biçimlendir istersen.Bir de öyle dene.
awarahoon82
Üye
biçimlendirdim fat 32 olarak ama sorun hep aynı ntfs olarak failed hatası veriyor bir türlü halledemedim ağrızalı mı acaba
dgknsrtc
Üye
aga olmuo
atlenes
Üye
ya kardeş yardım ltfn :
chz su an kullanıor dıo ama hıc bır yerde kullanılmıyo bu yuzden frmt atamıorum ????
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Virüs var içinde.Winrar programıyla flash belleğin içine gir , içindeki dosyaları sil.Eğer izin vermezse ,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
programı indir ve tarama yaptır.
hellboi
Üye
ya hocam ben formatı attım... Bende 512gb kingston var. Ama formatı attıktan sonra yine normal biçimlendirme yapmıyor... Sadece bu programla biçimleniyor ... Sorun ne olabilir acaba??? Ayrıca çok teşekkür ederim. Bir gün daha çözemeseydim bu olayı atıcaktım flashı çöpe... Çok saol...
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim hocam.Flash belleğini takıp , hatalara karşı denetleme yap bakalım.Belki sistem dosyaları zarar görmüştür.
ayaz759
Üye
ya usata allah senden razı lsun ya az daha 4gb lik flash disk gidiyodu
Revengeful
Emekli Yönetici
Süper
netmagic1
Üye
kingston 4gb. bu progla da denedim, bilga format atarken üzerinde bıraktım ancak yine olmadı. format atarken içini silmeme rağmen silinmedi. ntfs olarak da biçimlendiremedim. herhalde başka çare yok ?
bu aletlerin kendi prog oluyor mu içinde?
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kendi programları yok.Başka bir PC de deneyin.Eğer yine olmazsa flash diskiniz yanmış ya da fiziksel hasar görmüştür.
jeki01
Üye
selam.
guzel paylasim.
denicem. sonucunu yazarim.
iyi tatiller.
--------------- Ekleme ---------------
iyi günler.
Medya dosyaları bulunamadı hatasını veriyor.
ne yapmam lazım?
mustafa090909
Üye
medya dosyaları bulunamadı diyo
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Orayı işaretlemeyin.O farklı bir işlem.DOS diski yapmak için geçerli.Sadece Başlat'a tıklayın yeter.
ketchan
Üye
kardeş benm hafıza kartıda açmaya çalışıyorum biçimlendirilsinmi yazıyo evet desem bütün herşeyim silincek biliyorum bu program onun içinmi silinmemesi içinmi anlamadım?