Flash Disc içinn acill yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

gizka

Üye
    Konu Sahibi
Flash Disc içinn acill yardımm
1Gb lık bir falsh disc im var geçenlerde pc den bişiler atarken işlem yarım kaldı. Daha doğrusu ben flash disc i işlem bitmeden çıkarmak usb girişinden çıakrmak zorunda kaldım. Şimdi pc flash disc i taktığımda yeni aygıt olarak algılıyo hatta görüyor da ama içini açmaya çalıştığımda disc yokmuş gibi uyarı veriyor. Lütfen bilgisi olan varsa çözümle ilgili yardımcı olabilirmi?? :(

System X

System X

Üye
eğer biçimlendiriliyorsa biçimlendir bence.bide taktıktan sonra biraz beklemeni tavsiye ederim.

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
aynı dediğin olay benimde başıma geldi o zamandan sonra system trayde donanımı güvenle kadır seçeneği ile kaldırıyorum ;) bence diski temiz formatla yani biçimlendir (içindeki herşey silinecek) ama bu bir ders olucak ;) bir daha aynı hatayı yapmıyorsun :)

gizka

Üye
    Konu Sahibi
İşte işin kötüsü ne formatlayabiliyorum nede biçimlendirebiliyorum. Her ikisinde de disk bulunamadı lütfen disk i yerleştirin hatası veriyo. Başka bi yol olmalıı bunlarr olmuyoo çünkü :(

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
o zaman şöyle yapmayı dene kasa üzerindeki diğer usb girişlerinide dene bence !!!!mutlaka biri görür veya denetim masasından yeni donanım ekle diyip önce bir tanıt cihazı ;)

gizka

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım denicezz artık

Nazy

Nazy

Üye
Bilgisayarım a Sağ Tıklayıp Yönet i Seçin
Disk Yöneticisinden Flas Diskinizi Bulun
Sağ Tıklayıp Yeni Sürücü Yolu Ekleyin (F: yede E: Gbi)
Bu Eklemeyi Yaptıktan Sonra
Sürücüyü Seçip Biçmlendirin

gizka

Üye
    Konu Sahibi
Nazy sölediğin gerçekten çok mantıklıydı bende büyük umutla yaptım ancak bi sonuç alamadım HAla insert disc diyor :(

System X

System X

Üye
bi ihtimal flash bellek sizlere ömür.ucuzundan al bi tane zaten pahalıda değil ben 1gb yi 19ytl ye almıştım.

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
veya yapabiliyorsan flash diskini azcık kurcala aç onun içinde memory kartlarda olduğu gibi pil olmalı zannedersem onun bağlantısını 1 dklık kes araya yalıtkan birşey sıkıştır eğer garantiliyse sen işini bilirsin ;) tabi ilk söylediğimi yapmazsan şayet

Nazy

Nazy

Üye
kurt bey

kurt bey

Üye
garantisi varsa gönder gitsin. yoksada sıkma tatlı canını 1gb flashlar 15-20 ytl yensini alırsın.

gizka

Üye
    Konu Sahibi
garantisi vardı sanırım kutunun üstünde öle yazıyodu ben en iyisi bunu gönderiyim gitsin Onlar uğraşsın birazda :)) Hepinize teşekkürler arkadaşlar herşey için ;)

cinn

cinn

Üye
kardeş sen en iyisi smile adsl e git 2gb lık flash bellek 24 milyon ne diyim başka

AHME_T

AHME_T

Üye
slm önemli olan fiyatı degil önemli olan sorunu çüzmek

ben 512 mmc var. aynı sorun bendede var

15-20 ytl önemli degil ama sorunu nasıl cözeriz bilen var varsa yardım ltfn

technonur

technonur

Üye
dos komutuyla format atmayı deneyin bikeresinde aynı sorun bendede olmuştu cmd ile dosa girdim format f: /u yaptım düzelmişti f sürücün neyse o bu arada

yoruk_41

yoruk_41

Üye
bende 2gb lik vardı dedığın gıbı bende cıkarttım sonra 1 gblık bolumu yanmıs diğer 1 gblık bolumu sağlam garantıye gonderdım yenısını gonderdıler bende cok ugrastım ama yapamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt