Flash Destekli Tarayıcı Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aneam

Üye
    Konu Sahibi
Flash Destekli Tarayıcı Var mı?
arkadaşlar kusura bakmayın nolur bana s60v3 flash destekli aynı pcdden yaptıgımız gibi işlemleri browserdan cepten yapmak istiyorum. nolur bir web browse linki verin bilen varsa cok duacı olacam. skyfire artık çalışmıyor.bunun gibi bir web browser tavsiye edin nolur artık bıktım.

dj eşref

Üye
maalesef yok kardesım bende bu konuda cok dertlıyım nolurdu bır skyfıre tarzında browser olsaydı ama yok sadece bolt browser var oda cok ıyı degıl ben sahsen begenmıyorum sımdı andırod sıstemıne gectıler dur bakalım ne olacak sabırla beklıyoruz

AlpReis

AlpReis

Üye
Maalesef şimdilik bolt browser var

waycell

waycell

Üye
evet skyfire symbian dan destegini cekti iphone ipad ve android destegi var ben e71 kullaniyorum son guncellemesinde real playerda aciyor videolari ama alemin krali android her sey mevcut fazla ram yemesinin disinda mukemmel

ykbz

Üye
ben de e 72 var real playerdan nasıl ızleyecegım

fatih254

Üye
n86 da da flash çalışmıyo webinde diyolardi. Ben kendi tarayicisinda youtube giriyorum pcdekinin birebir aynısı. Real playerde değil. Bildiğiniz pc gibi. Ayrıca flash reklamlar falan hep açılıyo. Tek sorun tümünün açılmaması . Hafıza hemen doluyor. Önbelleği silince düzeliyor. Bi deneyin flash lite 3.1 i yükleyip

kutukde58

Üye
arkadaşlar aradığınız bilgiyi bu adreste buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt