Flash Bellekte Gördüğüm En yüksek Hız :D

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Flash Bellekte Gördüğüm En yüksek Hız :D

Flash Bellekte Bu

daha yükseği var
yinede çok iyi. usb2 yi düşünürsek

Maşallah

- - - Eklendi - - -

Maşallah

WaLLcoT

Üye
ben de pc ye yeni format attigimda 15 saniyeligine 100 kusur mb gormustum muhtemelen ss vardir yarin atarim

ram le alakalı bu hız

- - - Eklendi - - -

bide bişey sorucam madem o kadar hızlı süreyi niye hesaplamamış kesinlikle yazması lazım sürenin

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
ram le alakalı bu hız

- - - Eklendi - - -

bide bişey sorucam madem o kadar hızlı süreyi niye hesaplamamış kesinlikle yazması lazım sürenin

Yeni Başlatmıştım Dosyayı Ondandır Ayrıca Bu bellekte daha önce 50-60-80-90 mb gibi hızları gördüm.

dostum bende gördüm ama şöyle düşün yani hız çok az ise hesaplayamaz ama hız ne kadar çok ise o kadar saniyede hesaplar yani ordaki en fazla 10 15 saniye yazmalı onu yazmadıysa sistemin eskidir

pcne format at açılır açılmaz flaşla bişe aktar o zamanki hızı gör

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende gördüm ama şöyle düşün yani hız çok az ise hesaplayamaz ama hız ne kadar çok ise o kadar saniyede hesaplar yani ordaki en fazla 10 15 saniye yazmalı onu yazmadıysa sistemin eskidir

Bir filmi Atması 8sn sürüyor bazen Bizzat denediğim oldu.

WaLLcoT

Üye
Yarin anlayisim biraz farklidir

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Burdada Hesaplanıyor yazıyor

Burdada Hesaplanıyor yazıyor

bitmesine çok az kalmış daha hesaplayayamış çok saçma bişe yani çok küçük bişey atsan bile orada 1 sn onu okuyamazsın dahi pencere hemen açılır kapanır ama 1 sn yazar ben anlamış değlim daha battal

Superfan

Üye
Bende görüyorum da o hızla mı kopyaladı sorun o yani.Yoksa her seferinde 50-60

Uhops

Üye
Ağlamak istiyorum.benim flaş 500kb/s ile atıyor 10 saniyeden sonra yanıt vermıyor;(