u_cosar
Üye
Flash Belleğine Kısayol Virüsü mü Girdi?Çözüm
NOT:Uygulamadan oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmem!!!Bütün sorumluluk size aittir.
Merhaba arkadaşlar bugünlerde herkesin flash belleğine bir virüs dadanmış virüs bellekteki verileri saklıyor kendine bir kısayol oluşturuyor .Ben virüsü biraz araştırdım ve virüs *.nil uzantılı dosya birde kısayol dosyası ise system32 rundll dosyasına zarar veriyor.Bu virüsten çok canım yandı yani benim değilde arkadaşların flashlarına bulaşıyor herkes Uğur şunu temizle diyip duruyor belki sizde de böyle problem vardır diye olayın basit halini geliştirdim.Aşağıda vereceğim uygulamayı indirin flash belleğinizi takın ve programı çalıştırın sonra flash belleğinizi seçin ve temizle diyin biraz bekleyin ve işlem tamamlanınca size bir mesaj verecektir.
Bu sayede flash virüsten kurtulmuş oluyor eğer flash ın içinde kısayol kalırsa onu siliverin olsun bitsin ayrıca eğer bu virüs bilgisayarınıza sızmış ise formattan başka çare yok gibi çünkü rundll dosyanıza etki ediyor
link:
Bu sayede flash virüsten kurtulmuş oluyor eğer flash ın içinde kısayol kalırsa onu siliverin olsun bitsin ayrıca eğer bu virüs bilgisayarınıza sızmış ise formattan başka çare yok gibi çünkü rundll dosyanıza etki ediyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT:Uygulamadan oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmem!!!Bütün sorumluluk size aittir.
Son düzenleme: