dragonbora
Üye
-
Konu Sahibi
-
Denetleme nasıl yapılyo?rVirüs değil yanlış, ilk olarak denetleme yap iki tikide işaretleyip ne kadar uzun sürer ise de sürsün bekle onarsın o kendisi. Ondan sonra önemli ise dosyaların al ve biçimlendir bu kadar eğer işe yaramazsa belleğin yazma işlemi bozulmuş.
Nasıl yaptın?konsoldan komutla biçimlendirme yapmıştım benzeri bana olmuştu 5 dk sürmüştü biçimlendirme sonra düzeldi
Ben ssd biçimlendirmeyi deneyecem.1- İlk olarak Bilgisayarım 'dan format atmak istediğimiz belleği temsil eden sürücü harfini öğrenelim, benimki G: gözüküyor bundan dolayı sonraki işlemlerde G: sürücüsü üzerinden yapacağım siz kendi belleğinizin sürücü numarasınını kullanın.
2- Başlat>Çalıştır yapalım, karşımıza çıkan ekrana "cmd" yazıp tamam 'a tıklayalım.
3- Karşımıza ms-dos ekranı çıkacak, "format G:" yazıp enterlıyalım. Siz G: yerine format atmak istediğiniz usb belleğinin sürücüsünü seçin.
4- uyarı verince enterlıyalım.
5- İşlem % 'si dolduktan sonra resimdeki gibi bir uyarı alınca enterlıyalım.
Gördüğünüz gibi usb belleğimiz formatlandı.windows 7 de direk arama yerine cmd yazıcancmd den usb biçimlendirmeolursa yazarsın
Ben ssd'de deneyecem bi sorun çıkarmı acaba1- İlk olarak Bilgisayarım 'dan format atmak istediğimiz belleği temsil eden sürücü harfini öğrenelim, benimki G: gözüküyor bundan dolayı sonraki işlemlerde G: sürücüsü üzerinden yapacağım siz kendi belleğinizin sürücü numarasınını kullanın.
2- Başlat>Çalıştır yapalım, karşımıza çıkan ekrana "cmd" yazıp tamam 'a tıklayalım.
3- Karşımıza ms-dos ekranı çıkacak, "format G:" yazıp enterlıyalım. Siz G: yerine format atmak istediğiniz usb belleğinin sürücüsünü seçin.
4- uyarı verince enterlıyalım.
5- İşlem % 'si dolduktan sonra resimdeki gibi bir uyarı alınca enterlıyalım.
Gördüğünüz gibi usb belleğimiz formatlandı.windows 7 de direk arama yerine cmd yazıcancmd den usb biçimlendirmeolursa yazarsın
Ben ssd'de deneyecem bi sorun çıkarmı acaba
Nasıl diye ben sordum amabilmem ben konu açana dedim
Nasıl diye ben sordum ama
format G: yazdım acces denied dediben bulamazsa diye açıklama yaptım ama senin de işine yararsa sıkıntı yok ama ssd için olur mu bilmem
format G: yazdım acces denied dedi
format G: yazdım acces denied dedi
G'de galiba o nfts veya fat/32 için heralde benim ssd raw formatındahangi kısımda ssd onu yazıcan e ise g yerine e, f ise g yerine f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?