Flash atarken telefonun ölmesine neler sebeb olur ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Flash atarken telefonun ölmesine neler sebeb olur ??
Eminimki bu soruların cevabını arayan çoktur. Başlıkdaki gibi

1-flashlama esnasında usb kabloyu çıkatırsak telefon ölür gibi

cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler

----------Eklendi @ 19:55:04 ---------- Yazıldı @ 19:53:03 ----------

KONU GÜNCEL :naughty:

slant1111

slant1111

Üye
sanki bilmyosun ha maksat muhabbt olsun heralde:) hatalı fw yükleme falan da ölmesine ndn olablr

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
catdog136

catdog136

Üye
1- pc ile telefon arasındaki bağlantının her türlü kopması

2- telefona uygun firmware yüklenmemesi

başka sebebi yok..

serinaga

serinaga

Üye
1- pc ile telefon arasındaki bağlantının her türlü kopması

2- telefona uygun firmware yüklenmemesi

başka sebebi yok..

NİYE Var başka sebep, mesela Elektrik Kesilmesi :aha:, Tam flashın ortasında karanlıkta kalıyorsun, PC Offf ...
Yada PC kitleniyor, hiç yapmadığı bir olay ama ne mouse çalışıyor ne de klavye, haydeeeee çakıldık yine ...

TheMadness

TheMadness

Üye
i5 işlemcili 4 gb ramli laptopta flash atıyorum ben :D

ancelix1985

Üye
bilgisi olan arkadaslara bi sorum olacak diyorlarya n8 de belle var peki n8 belle yi c7 ye atmak gibi bi olay olabilirmi mesela c7 ye belle olarak n8 inkini atmaya kalksak ne gibi bi sorunla karsılasabiliriz.

TheMadness

TheMadness

Üye
bilgisi olan arkadaslara bi sorum olacak diyorlarya n8 de belle var peki n8 belle yi c7 ye atmak gibi bi olay olabilirmi mesela c7 ye belle olarak n8 inkini atmaya kalksak ne gibi bi sorunla karsılasabiliriz.

telefon açılır hata verir ekran ters dönük şekilde ve downgrade yapamazsın

----------Eklendi @ 22:46:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:13 ----------

ayrıca kullanamazsın telefonu

• Beğen
Tepkiler: n000k
engin_erg

engin_erg

Üye
bazen phonex flash'ın ortasındayken yanıt vermiyor uyarısı alırsın daha sonra program kendini kapatır ve sonuç dead phone :D

Lenneth

Üye
Bootloader'ın silinmesi yada zarar görmesi.

qsaw

qsaw

Üye
Bu n8 lerde neden belle var yurt dışından felan mı gelmiş ? Yoksa Nokiadan sızmış mı nasıl olmuş ?Eğer n8 de varsa c7 de veya c6 01 de niye yok?Benim anladığım kadarıyla bu n8 bellesi orjinal değil ve mantıken c7 de nfc var buyüzden yapılamıyor felan filan... Yani nasıl olmuş bi açıklık getirelim

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu n8 lerde neden belle var yurt dışından felan mı gelmiş ? Yoksa Nokiadan sızmış mı nasıl olmuş ?Eğer n8 de varsa c7 de veya c6 01 de niye yok?Benim anladığım kadarıyla bu n8 bellesi orjinal değil ve mantıken c7 de nfc var buyüzden yapılamıyor felan filan... Yani nasıl olmuş bi açıklık getirelim
Sızıntı.

qsaw

qsaw

Üye
neden c6 01 veya c7 sızmıyor :ağlarım::kotu::ağlarım:

heeqhe1

Üye
ben nokia c7 ye flash atarken elektirikler kesildi bana yardımcı olurmusunuz telefon açılmıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt