Arkadaşlar flash 8 de kılavuz çizgileri ile fazlalık yeri silebiliyoruz.Ama silmek için 2 cetvelin orta kesiştiği noktada bir yer bulmak gerekiyor.İşte ben o yeri bulamadım lütfen resimle o yeri gösterin (yerden kastım orta kesiştiği noktada fareyi sürükleyeceğim nokta)
örneğin website için bir grafik tasarladım ama bu grafiğin sayfanın en üstünde olmasını istiyorum.Onun içln de grafiğin üstündeki kısmı tamamen silmem lazım ama bir türlü yapamadım
kardeş elimde hazırlanmış hali var zaten eğitim kitabından çalışarak öğreniyorum flash'ı.Ama benim bundan sonraki çalışmalarımda da kullanmam lazım.Fazlalık yeri resim olarak birkaç gün sonra ekleyebilirim ancak.Yine de yardımların için
kardeş farklı değil.Timeline üstünde bir çubuk var.Orada scen simgesinin yanında yuvarlak,üçgen,diktörgenin karışık halde bulunduğu bir simge var,orat tıkla.O zaman olacak.Ben onu grafik olarak ekledim çünkü
- - - Eklendi - - -
Yani sayfayı yakınlaştırdığmız yerin hemen yanında
Eğitim kitabında bu uygulamyı yapmamız gerkiyor.Ayrıca daha sonra da grafik çizersek grafiğin üstünde veya altında beyazlık olmaması tam güzel yerine oturması gerekiyor.Bunun için lazım