Flaş! K. Irak'ta 5 ayrı bölgede 22 taburla kara harekatı başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
Senin cevabına karşılık değil zaten, öyle söylemek geldi içimden.. Şu olayları yaşamış olduğumuza inanamıyorum yani.. Bizim 20 senede büyüttüğümüz yetiştirdiğimiz yiğitlerimizi o çapulcular 33 saatte hayatlarına kıydılar.. Keşke bu sene tecil yapmasaydım..

• Beğen
Tepkiler: greenmile

greenmile

greenmile

Üye
Senin cevabına karşılık değil zaten, öyle söylemek geldi içimden.. Şu olayları yaşamış olduğumuza inanamıyorum yani.. Bizim 20 senede büyüttüğümüz yetiştirdiğimiz yiğitlerimizi o çapulcular 33 saatte hayatlarına kıydılar.. Keşke bu sene tecil yapmasaydım..

Sorun burda zaten sen ben ölmüşüz problem değil,şehit olmak herkes ister ama bu şekilde yok yere savaş falan yokken ortada hiçbir insan ölmek istemez,Benim ölümüm bu sorunu bitirecek mi?Ben son olacaksam öleyim,şehit olayım kabulüm.Ama benden sonra yine bu ateş bizi yakacaksa benim ölmemin hiçbir faydası olmaz.Sorun o şerefsizlerin sıktıkları kurşunlardan ziyade biz ülke olarak neden bitiremiyoruz bu adileri?Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren iç ve dış kansızlar kimler önce bunları bitirmek lazım sonra ortada pkk falanda kalmaz.Onlar bitmeden pkk bitmez

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
y n s c n

y n s c n

Üye

Sorun burda zaten sen ben ölmüşüz problem değil,şehit olmak herkes ister ama bu şekilde yok yere savaş falan yokken ortada hiçbir insan ölmek istemez,Benim ölümüm bu sorunu bitirecek mi?Ben son olacaksam öleyim,şehit olayım kabulüm.Ama benden sonra yine bu ateş bizi yakacaksa benim ölmemin hiçbir faydası olmaz.Sorun o şerefsizlerin sıktıkları kurşunlardan ziyade biz ülke olarak neden bitiremiyoruz bu adileri?Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren iç ve dış kansızlar kimler önce bunları bitirmek lazım sonra ortada pkk falanda kalmaz.Onlar bitmeden pkk bitmez

Kesinlikle katılıyorum :oke: Yurt genelinde BDP binaları yakılıcakmış sanırım. Şu an bağcılar/istanbul'daki binayı yakmaya çalışıyorlarmış..

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Mecliste konuşturursan,koskoca adayı bebek katilinin emrine tahsis edersen örgütü ordan yönetirse kısaca prim verirsen olacağı bu göreceğiz neler olacak

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
anılbaran

anılbaran

Üye
o tabur daki askerlerin bır kısmı bordobereli imiş. Bordo berelileri bilen bilir bilmeyen arastırsın. Türk ordusunun kahramanları korkusuz cesur ve daha neler neler bir sürü bordobereli hıkayeleri var okuyun anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...