cargo3230
Üye
''bu devirde herkes kendine müslüman '' sen öyle desene ben olayı çözdüm ok...konu benim için kapandı....
benimki diye bişey yok doğrular ne zamandır seninki oldu,bu devirde herkes kendine müslüman terör belasından kurtulamamışken bi de filistine mi bakacağız
en basitinden biz bile çıkarımız olmayan işlere girmiyoruz mesela başbakanın mısır vb ülkelere geçen aylarda yaptığı ziyaretler herkes ne için oraya gidildiğini biliyor o yüzden kimse kimseye laf etmesin artı kardeş tavırlarımız bence çok saçma sen içindeki terörizmi durduramıyorsun tutmuş başka ülkenin iç politikasına karışmaya kalkıyorsun bırakında herkes kendi yağında kavrulsun ya da yansın arada biz kaynıyoruz kimse bunun farkında değil araplara sıra gelince türk devletinin en eski zamanlarından beri sırtımızdan kahpece vuran onlardı bugün bi durum olsun yine aynı şeyi yaparlar gösteriş amaçlı yardımlara insanların karnı tok
----------Eklendi @ 18:41:37 ---------- Yazıldı @ 18:38:51 ----------
kusura bakmayın ama dünyanın geldiği bu hal gençlerin yüzünden değil büyüklerimiz yüzünden ihtiyarların pisliğini gençlere yüklemeyelim gençlik ne hale gelmiş demeye kimsenin hakkı yok yetiştirene bakıp atamızın lafını aklınıza getirin
Kimse kusura bakmasında İsrail gelene çıkarım diye bas bas bağırıyor.Üzerine gidersen tararlar bile.
ben senin kafana sıkarım desem sıkma hakkına sahip mi oluyorum sıkmakla kalmayıp tarama hakkına mı sahip oluyorumçok saçma yorum ????
Bu nasıl bir cevap ya ne demek şimdi arkasında ABD var diye böyle konusabiliyor bunu herkes biliyor şiddetle kınıyorum !
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur bunu kabul edin.
Israilin dedigini dinlemeleri lazimdi sonucta silah falan tasımadıkları surece israilin bisi demeye hakki yoktu.. ki dese bile kim ne yapabilir ki sıkıysa gelin yapın hem kendim gucluyum hemde abd arkamda der kimse gık cıkartamaz oturur yerinde.. Eger ortada bir haksızlık donuyorsa niye kimse mudahale etmiyo? bizde bi ermeni ölüyor diye dunya ayaga kalkıyor niye kimse israile bisi diyemiyor?
Kendi icimizde bir suru sorun varken filistini kollamaya halimiz mi var sanki?
nickini unuttum simdi ama sozum size ogretmen bey.. Bugun nicin doguda resmi dairelerde kapılardaki yazılar, tabelalar kurtce? ogretemiyormusunuz Turkceyi? Meclis ya meclis Turk milletinin kalbi merkezi herseyi.. Adam hangi hakla kurtce konusur ya mecliste? Anayasamızda degistirilemez degistirilmesi teklif edilemez diye madde varken hangi hakla teklif ederler? daha bir suru sey var.. biz kendi sorunlarımızı halledelim sonra filistini dusunuruz haksizlik varsa onları savunuruz.. Suanda bi mudahale etmeye kalksak israilin sozu siz once kendi sorunlarınızı halledın sonra gelin bizimkilere olur heralde..
valla ben doğuda türkçe bilmeyen yerlerde çok çalışıp öğrettim türkçeyi sen onu hükümete söyle neden bunlara izin veriyosun diye benim sıfır türkçeyle okula gelen öğrencilerim 4-5 te devlet parasız sınavını kazanan bile çıkıyodu.....Israilin dedigini dinlemeleri lazimdi sonucta silah falan tasımadıkları surece israilin bisi demeye hakki yoktu.. ki dese bile kim ne yapabilir ki sıkıysa gelin yapın hem kendim gucluyum hemde abd arkamda der kimse gık cıkartamaz oturur yerinde.. Eger ortada bir haksızlık donuyorsa niye kimse mudahale etmiyo? bizde bi ermeni ölüyor diye dunya ayaga kalkıyor niye kimse israile bisi diyemiyor?
Kendi icimizde bir suru sorun varken filistini kollamaya halimiz mi var sanki?
nickini unuttum simdi ama sozum size ogretmen bey.. Bugun nicin doguda resmi dairelerde kapılardaki yazılar, tabelalar kurtce? ogretemiyormusunuz Turkceyi? Meclis ya meclis Turk milletinin kalbi merkezi herseyi.. Adam hangi hakla kurtce konusur ya mecliste? Anayasamızda degistirilemez degistirilmesi teklif edilemez diye madde varken hangi hakla teklif ederler? daha bir suru sey var.. biz kendi sorunlarımızı halledelim sonra filistini dusunuruz haksizlik varsa onları savunuruz.. Suanda bi mudahale etmeye kalksak israilin sozu siz once kendi sorunlarınızı halledın sonra gelin bizimkilere olur heralde..
İlk defa güzel bi yorum gördüm şaşırtıyosun benii....türkiyenin sonu zaten bu gidişe göre belli milletin adamlar ne yapsın can korkusu var dedikleri kürtlere sormak istiyorum benim dedem çanakkalede boşuna mı şehit oldu yan gelip yatar adamlara fabrika kurulup teslim edildi tc nin başbakanı buraya gelip fabrika açamaz dedi yakıp yıktılar sonra ülke bize bakmaz deyip ben dağa çıkarım derler bu ülke ayıptır sorması ne yapsın onlara daha beleşe para mı dağıtsın kimse kusura bakmasın vatanı için canına kıyamayan adam adam değildir vatan namustur sen namusun için canına kıymıyorsan benim canım tatlı diyorsan bizim yapabilecek birşeyimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?