sonys119
Üye
bende olmuyor kardeş ardefender açılıyor yine
kardeş sana vereyim real fotbol linkini yine maxicepde senin bi altındaki konuda verilmiş ücretli oyunların linkleri fakat baya karışık ben yapamdım ordan sen şu oyunu halletsen aynen bunun gibi açıklama yapsan olurmu bunu yapdım süper çalışıyor işde linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş sana vereyim real fotbol linkini yine maxicepde senin bi altındaki konuda verilmiş ücretli oyunların linkleri fakat baya karışık ben yapamdım ordan sen şu oyunu halletsen aynen bunun gibi açıklama yapsan olurmu bunu yapdım süper çalışıyor işde linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
deniyorum kardeş bildirecem sonucu sağolasın
--------------- Ekleme ---------------
yapdım kardeş ben oldu oynuorum sağolasın
gayet başarılı bir paylaşım, sorunsuz çalışmakta çok teşekkürler... Başarıların devamını bekleriz...
üstad bende olmadı bu...öncelikle yaptıklarımı anlatayım....
samsung apps ten ardefender oyunu indirdim....oyun cihazda calıstı...
sonra verdigin linkteki 97 mb lik fy7tnltk5e isimli dosyayı indirdim.cihazı yıgın bellekten pc ye bagladım..hafıza kartında others/__@@bada_applications@@__/OspHomeExt/fy7tnltk5e
isimli dosya ile degistirdim......telin dilini dedigin gibi degistirdim...üstüne birde ac kapa yaptım...ama gene oyuna girdigimde eski oyun acılıyo...nerde yanlıs yaptım anlamadım...teli alalı iki hafta oldu....bada sürümü ile alakalı olabilirmi yardımcı olursan sevinirim saglıcakla....
Kesin bi yanlış yapmışınızdır hocam.
üstad bende olmadı bu...öncelikle yaptıklarımı anlatayım....
sonra verdigin linkteki 97 mb lik fy7tnltk5e isimli dosyayı indirdim.cihazı yıgın bellekten pc ye bagladım..hafıza kartında others/__@@bada_applications@@__/OspHomeExt/fy7tnltk5e
isimli dosya ile degistirdim......telin dilini dedigin gibi degistirdim...üstüne birde ac kapa yaptım...ama gene oyuna girdigimde eski oyun acılıyo...nerde yanlıs yaptım anlamadım...teli alalı iki hafta oldu....bada sürümü ile alakalı olabilirmi yardımcı olursan sevinirim saglıcakla....
osphomeda deil arkadaşım bnde ilk öle yptm olmadı önce ayarlardn herşeyin bellek kartına yüklenmesini sağla sonra ardefenderı tekrar yükle şimdi __@@bada_applications@@__/ bu dosyayı açar açmaz karşına gelcek dosya onunla değiştirüstad bende olmadı bu...öncelikle yaptıklarımı anlatayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?