zalbarcan
Üye
yada bana direk klasörü upload etseniz çok denedim ama klasör oluşmadi
--------------- Ekleme ---------------
ewet kardeş anlıyorsan oyunu kurma işlemini yapamadim yardımcı olursan sevinirim
oyunu cep telefonumdan app storeden indirdim hafıza kartına kurdum ama hafıza kartında dosya oluşmadı hocamElbette yardımcı olurum telefonundan samsungapps ye bağlanarak ardefender oyununu indirip kurduktan sonra bu işlemi mi yaptın yoksa o oyunu indirmedin mi ?
o ayarlar kısmındaki herşey hafıza kartın diye işaretli orada bir problem yok ve hafıza kartına yükledim oyunu ama o klasörü telefondan göremiyormuyuz bilgisayara bağlamak şartmı görmek için onu anlamadım telefondan bakınca görünmüyormuyani olmaması imkansız şu sorulara tek tek cevap veririmisin
Telefonunda Ayarlar --> Bellek -- > Varsayılan Bellek deki indirelen Wap öğeleri hafıza kartı işaretlimi ?
Telefonu yığın bellek olarak ayarlayıp bilgisayara bağladın mı ?
Others klasörüne girdin mi ?
__@@bada_applications@@__ klasörüne girdin mi?
__@@bada_applications@@__ içinde bu isimle klasör varmı ''fy7tnltk5e''
tamm ondan sonraki işlemde o dasyaları silip nfs nin dosyaları kopyalanacak sanırım yanlışmı anlamışım hocamElbette bilgisayara bağlamalısın
allah razı olsun yaparım kardeş bundan sonrasını bilgisayara bağladım klasörü gördüm sorun olmaz bundan sonrası herşeyim için tşklerhayır dosyayı silme konudan indirdiğin ortalama 100 mb lık Rar dosyasını çıkar, fy7tnltk5e isimli bir dosya göreceksin bu dosyayı __@@bada_applications@@__ içine gir ve kopyala değiştirilsin mi die soracak sende ewet de
işlemin tamam.
Daha yapamadıysan özelden mesaj yaz bana.. farklı bir şekilde yardımcı olayım
diğer paralı oyunlarıda yükleyebilirmiyiz bu sekildee hadi kolay gelsin
paylaşmazlarsa olmazdiğer paralı oyunlarıda yükleyebilirmiyiz bu sekilde
gökay telefonun hakkında bilgim yok ama ardefender de çok gelişmiş bir oyun telofonun hakkında bilgim yok ama nfs senin telefonunda olmaması lazım :SBu NFS Shift sadece Wave 8500 içimi yoksa wave 525'ede olurmu ?Wave 525 ten s. apps'e girdim ve dediğin oyunu bulamadım.Yani ardefender sanırım sadece wave 8500 için.NFS'demi sadece 8500 için ?
Bu NFS Shift sadece Wave 8500 içimi yoksa wave 525'ede olurmu ?Wave 525 ten s. apps'e girdim ve dediğin oyunu bulamadım.Yani ardefender sanırım sadece wave 8500 için.NFS'demi sadece 8500 için ?
bazen kendini yeniden başlatılıyo ilk acılmaya denerken 1 kez oldu bende 5 defa girdimbi daha olmaz inş
benim versiyonda bada 1,2 jk1 ama yine de olmadı bu şansızlık beni bulur hep
benim sürümümde bada 1.2 JJ9 ama bomba gibi çalışıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?