flaş flaş flaş şok şok şok Ronaldinho Trabzonspor'a Transfer oldu

Sponsorlu Bağlantılar

zoggy

zoggy

Üye
    Konu Sahibi
flaş flaş flaş şok şok şok Ronaldinho Trabzonspor'a Transfer oldu

barcelona trabzonsporlu ayman için ronaldinho+150000000€ ödedi

kurt bey

kurt bey

Üye
:kotu::kotu:

researcher

Üye
niye begenmediniz yaw....

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
saçma bence

researcher

Üye
begenene 20 kontor... :)

keremerson

keremerson

Üye
gereksiz :p

yinede saoalsın ;)

dreamwtf

dreamwtf

Üye
gelsin hepinize 30 kontör benden :D

zoggy

zoggy

Üye
    Konu Sahibi
ya ben trabzonsporluyum hoş ama bi o kadar da boş olabilir sadece resim hoşuma gittiği için paylaşmak içindi yorumlar için teşekkürler

_KadirşinaS_

Üye
Vaktini daha iyi şeylere harca be dostum.Yine de bişey yapmışın eline sağlık demek adettendir.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
güzel bir çalışma:oke:

maxiburak

maxiburak

Üye
iğrenççç

Altun.

Altun.

Üye
zoggy dostum güzel çalışma olmuş.
ayrıca numansabit arkadaşım bunun için harcana zaman boş bir wakitde değildir. photoshop pratikle öğrenilir. bende böyle şeyler yapa yapa şu anki seviyeme geldim

ayrıca ronaldinhoya gerek yok

bizim yattaramız war :)

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

bu arada ben çok beğendim

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

_KadirşinaS_

Üye
İdda ediyorum ki bu boş bir iş.İlla bir emek harcandı diye , bir anlam ifade edecek değilki. Ayrıca senin de söylediğin gibi bunlar photoshop u öğrenmek için eskiz çalışmaları.Tabiki zaman harcamak gerektiriyor.Biz de öyle öğrendik ama her yaptığımızı da alıp foruma koymadık. Ya da en azından böyle bir başlıkla değil de mesela " sizce nasıl olmuş?" gibi bir başlıkla açıp değerlendirmeye sunabilirdi.Şu an milletin tepki göstermesinin sebebi, başlığa aldanıp daha bomba bişey bekleyip, bu yavan resimle karşılaşmak.:oke::sn:

omayra

Üye
Mizah bölümünde nasıl bir bomba haber bekleniyordu bilemiyorum. :) Ciddi haber umup da fotoğrafı görünce hayal kırıklığına uğramak komik geldi bana :)

Arkadaşım photoshop çalışmalarında başarılar, Ronaldinho ancak photoshop sayesinde Trabzonspor'da olabilir zaten, esprili olmuş, sevdim :oke:

_KadirşinaS_

Üye
Mizah bölümünde nasıl bir bomba haber bekleniyordu bilemiyorum. :) Ciddi haber umup da fotoğrafı görünce hayal kırıklığına uğramak komik geldi bana :)

Arkadaşım photoshop çalışmalarında başarılar, Ronaldinho ancak photoshop sayesinde Trabzonspor'da olabilir zaten, esprili olmuş, sevdim :oke:

Mesajımı tekrar okuyup anladıktan sonra cevap yazmanızı tavsiye ederim.Orada daha bomba bişey derken daha komik bişeyi kastettim:oke:

zoggy

zoggy

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın da mizah bölümündeyiz ve ben sadece bu kadarını yapabildim ne bekliodun roberto Karlosu tekmeleyen bi ts formalı ronaldinho falan mı_?o kadarını yapabilsem zaten senle muhattap olmazdım....