FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!!!!...sis to jar - jar to sis

Sponsorlu Bağlantılar

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!!!!...sis to jar - jar to sis
Arkadaşlar bu program sis dosyalarını jar dosyalarına ve jar dosyalarını sis dosyalarına çeviriyor.Ayrıca daha birçok dosya çevirebiliyor!!!!!!!......

Diğer formatlar:

Zip, 7z, Ace, Arc, Arg, Arj, Asd, B64, Bel, Bfl, Bhx, Bin, Bnh, Bnskin, Boo, Bos, Bsz, Btoa, Bz2, Bza, Bzip2, C, Cab, Cbr, Cbz, Cpio, Cpskin, Cpt, Csc, Curexscheme, Curxptheme, Czip, Daf, Deb, Dps, Dwz, Dxpack, Dxtheme, Dz, Ear, Enc, F, Fat, Fwp, Gca, Gro, Grs, Gz, Gza, Gzip, Hog, Hqx, Hts, Hvd, Ice, Imp, Ip, Iptheme, Ipz, Ish, Jak, Jam, Jar, Lha, Logonxp, Lzh, Lzs, Mar, Mbf, Mls, Mmz, Mn3, Ntx, Obpack, Pak, Pit, Pk3, Plq, Ppz, Qsf, Qsf, Qsk, Rar, Rez, Rjs, Rpm, S, Sgf, Shar, Skin, Skn, Slp, Spl, Sqx, Ssz, Suite, Tar, Taz, Tbz, Tbz2, Tgz, Tpz, Tsk, Txf, Tz, Tzb, Tzb, Uue, Vl2, Vsk, Wad, Wal, War, Wb0, Wb1, Wba, Wbc, Wbp, Wbz, Wcs, Wmz, Wsk, Wsn, Wst, Wsw, Wsz, Xpi, Xptheme, Xxe, Yenc, Yfs, Ync, Yz1, Z, Zac, Zba, Zoo gibi yaklaşık 155 tane sıkıştırma biçimini ve Adf, Adz, Atr, Bin, Chm, D64, Dbx, Dmp, Dms, Grp, Ha, Hdf, Hdz, Img, Iso, Lzo, Lzx, Mbx, Mpq, Msi, Nrg, Pp, Ppm, Scl, Sff, Sis, Trd gibi yaklaşık 20 tane Total Commander eklentisini destekler!

Ayrıca bütün bu uzantılarla Winzip ve Winrar gibi programlarla yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz!

• Beğen
Tepkiler: selami5151, kollayan, mehmet1337 ve 18 diğerleri

ycg35

ycg35

Üye
arkadaşım bu bir sıkıştırma programı uzantılar arasında sis ve jar olabilir diyelim sis i jar a çevirdik bunu telefon açarmı peki bi deneseydin...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
cok sağlam paylasım :oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya ben ındırdım de prog acamiom ac deyince surekli ibr reklam seyi cikio 14 dolar fala n cıkıs yok
buy premium secenekleri falan var kapatilmio hemen kaldırdım programıi

bora006

bora006

Üye
çalışıyo mu deneyen var mı?

ycg35

ycg35

Üye
ya deneyen var hellboy la bn denedik hellboy sen 5 sn beklicektin ok diye bi buton çıkçaktı ona tıklayınca açılcaktı pro deneyen varmı sorusuna gelince bn denedim sis leri jar a çevirmiyor bi hata veriyor zaten çevirse bile symbianın yapısı s40 java ya asla uymaz imkanı yok şöle bi 10 yıl sonra belki böle bi program yaparlar denemek isteyen varsa denesin...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya deneyen var hellboy la bn denedik hellboy sen 5 sn beklicektin ok diye bi buton çıkçaktı ona tıklayınca açılcaktı pro deneyen varmı sorusuna gelince bn denedim sis leri jar a çevirmiyor bi hata veriyor zaten çevirse bile symbianın yapısı s40 java ya asla uymaz imkanı yok şöle bi 10 yıl sonra belki böle bi program yaparlar denemek isteyen varsa denesin...

yaw aklıma geldı ama ne bılem sassırdım bırden basarız bısey olur die neyse sen yapmısın zaten olmamıs

CanceR

CanceR

Üye
bence tamamen reklam amaclı bi pro :(

Altun.

Altun.

Üye
programlamadan az çok anlayan sis ile jar ın ne kadar frklı şeyler olduğunu anlar. bi kere algoritmaları farklı

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

degerli43

degerli43

Üye
işe yarar mı deneyen var mı

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
    Konu Sahibi
cvplara göre yaramamış

sublieutenant

sublieutenant

Üye
cvplara göre yaramamış
öncelikle iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır mantığı yok galiba:ehe:ehe
ikincisi yaa bu olayı herkes istiyor ama isteyenlere tek bir cevabım var
-bu dünyada olmaz!!!
lütfen böyle şeylere inanmayın...:lol

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
bi deneyelim

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Sadece uzantısı degiştiriyor telefonda AÇILMIYOR

canshfal

canshfal

Üye
jar ın sis e çevrilmesine zaten gerek duyulacağını sanmıyorum çünkü symbianların hepsinde java yüklü. ayrıca " chona " adlı arkadaşa katılıyorum.

ofl

ofl

Üye
yok arkadaş bu çevirmiyo ben denedim olmuyo:(

Odysseus

Odysseus

Üye
zaman kısıtlı shareware leri sistemime koymam ama yine de sağol

Üst Alt