<<<Flaş!Fıfa manager 2009>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
<<<Flaş!Fıfa manager 2009>>>

Fıfa manajerlik oyunu kısaca takımlara menajerlik yapıyoruz.
K850i :

K300i :
K550i :
N95 :

• Beğen
Tepkiler: deli_asker_155, serif55, MANAL ve 7 diğerleri

m2sah

m2sah

Üye
nasıl bişeymiş ilk kez duyup görüyorum deneyelim bakalım. gameloft 2008 tr'den iyisi gelmedi daha 2009'u ise işe yaramaz...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
en guzeL menajerLik oyunu RFManager09 bana göre gameLoftun.. ama bununda 08i fena değiLdi.. he biraz dandikti ama güzeLdi yinede :) Ekran BoyutLarından Bahsetseydin iyi oLurdu ama.. TeşekkürLer. bir ara deneyeceğim...

m2sah

m2sah

Üye
en guzeL menajerLik oyunu RFManager09 bana göre gameLoftun.. ama bununda 08i fena değiLdi.. he biraz dandikti ama güzeLdi yinede :) Ekran BoyutLarından Bahsetseydin iyi oLurdu ama.. TeşekkürLer. bir ara deneyeceğim...
en azından 2009 dan daha gerçekçiydi. mesela maçları izleyebiliyorduk. her istediğimiz oyuncuyu pazardan meyve alır gibi alamıyorduk önce takımla sonra oyuncuyla anlaşma yapıyorduk transfer yaparken de oyundaki bütün takım ve oyuncuları görebiliyorduk. 2009 gibi sadece kendi ligini ve şampiyonlar ligi takımlarını değil. transfer yaparken oyuncuyu yaşına, mevkiisine, fiyatına, transfer durumuna ismine göre arayabiliyorduk. Aklıma gelmeyen daha neler vardı be:nono: 2009 da bunlar var mıydı bilgisayar da fm yi bile sevmem bunu sevdiğim kadar 2 yıl önce kontör ile indirdim hem de Türkçe'sini. bıkmadan bugün bile oynuyorum. e şimdi söyle hangisi dandikti...:kop:

mustysm

mustysm

Üye
cm 2009 en süperi ama gameloft değil aratmıoda

cincır

Üye
eyvallah

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
sağol aga

cigo68

cigo68

Üye
DeneyeLem BakaLım Bunun 08 Hastasıyım Hala OynuyoRum :D

Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Paylaşım İçin Sagol... :oke:

moscow trip*

Üye
en azından 2009 dan daha gerçekçiydi. mesela maçları izleyebiliyorduk. her istediğimiz oyuncuyu pazardan meyve alır gibi alamıyorduk önce takımla sonra oyuncuyla anlaşma yapıyorduk transfer yaparken de oyundaki bütün takım ve oyuncuları görebiliyorduk. 2009 gibi sadece kendi ligini ve şampiyonlar ligi takımlarını değil. transfer yaparken oyuncuyu yaşına, mevkiisine, fiyatına, transfer durumuna ismine göre arayabiliyorduk. Aklıma gelmeyen daha neler vardı be:nono: 2009 da bunlar var mıydı bilgisayar da fm yi bile sevmem bunu sevdiğim kadar 2 yıl önce kontör ile indirdim hem de Türkçe'sini. bıkmadan bugün bile oynuyorum. e şimdi söyle hangisi dandikti...:kop:

evet bende rf manager i seviyorum ama fifa manager in daha çok artısı vardı. arkadaşın dediği gibi sadece kendi ligini ve avrupa ligini deil, tüm ligleri görebiliyoduk, arama yapabiliyoduk, oyuncuların mekiileri yazıyodu. inanırmısınız bende 6600 varken rf manager 2009 oynuyordum ve sırf oyuncuların mevkiilerine bakabilmek için aynı anda fifa manageri de açıyodum. fm den mevkiilere bakıyodum dönüp rf managerden transfer yapıyodum :D

anil06900

anil06900

Üye
bence de gameloft 2008 tr'den iyisi gelmedi.yine de saol

MANAL

Üye
kardeş ben bunu indiremedim lütfen yardım

alicozturk

alicozturk

Üye
beyler n95 yazanı 6300 açıyo denedim

>| emnCn |<

>| emnCn |<

Üye
Link Kırık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt