Kardeş elleme kendisi açılır şayet açılmazsa açma tusuna bas hallolmustur insallah basardın gibime geldi.....
tamam madem dead ile at bakalım 25.7 yi.. ilginç bende 11.5 atınca açılıyo tel ama..kardes yok acılmadı symbian 3 genel sayfasında adam anlatmıs 11.05 de acılmayabılır dıo sımdı 25.007 atıom bakalım acılcakmı

ben denedi açılmadı sanmıştım bak!! bi kere kendin açmaya dene!!Kendin açmayı denedinmi ???
öenmli değil dostum yalnız hemen kimse yardım etmiyor kaldım böyle gibi yorumlar yapma.. valla elektrik gitti senin için telden konunu takip edip yardım etmeye çalıştımArkadaslar herkeze cok tSEKKUR edrım valal sızler olmasadınız zorduhatta ımkansızdıı
neysem zor bişey yok flaşta.. da niye aynı yazılımı attın??şimdi normal şekilde yükleyebilirsinBelleyı yuklemeye sesaret edemedımgerı dıondum
sadece karar vermen lazım hangi belle cfw sini yüklüceksin katılıyorumBence belleyi yüklemelisin şiddetle tavsiye ediyorum sana![]()

kullandığım belle nin rofs2 = 57.2 MBN000k arkadaşım senin N8 in Rofs 2 si kaç mb ?