flaş atmada problem acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
AYRICA N000K KARDESIME COK TSK EDIORUM O GELMESEYDI ZORDU ISIM TELEFONCUYA GITCEKTIM NERDEYSE :d VALLA SIZLERE COK TSK EDERIM GUNCELLEMERI ATIM BEN BARII
öenmli değil.. asıl öenmli yeri hatırlatan DUSTOJNIK dostum oldu.. usb tak çıkar 8 sn basılı tut falan.. ben telden girdiğim için elimden geldiği kadar yardım edebildim..

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
Saolun vala ya :) nese ben kactım yenıden herkese tsk ederım ama 11.05 de neden acılmadı onu anlamıs deılım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Eywallah dostum ne demek.... Ben şu an iş yerinden bağlanıyorum :) N000K dostum bak dediğim gibi rofs 2 ye türkçe dil gömebiliyorsan sana bi yazılım önereyim :)

----------Eklendi @ 16:23:39 ---------- Yazıldı @ 16:22:32 ----------

Saolun vala ya :) nese ben kactım yenıden herkese tsk ederım ama 11.05 de neden acılmadı onu anlamıs deılım

Demekki telefonun beğenmedi 11.05 sürümünü banamı bunu mu layık gördün dedi :):):)

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah dostum ne demek.... Ben şu an iş yerinden bağlanıyorum :) N000K dostum bak dediğim gibi rofs 2 ye türkçe dil gömebiliyorsan sana bi yazılım önereyim :)

Demekki telefonun beğenmedi 11.05 sürümünü banamı bunu mu layık gördün dedi :):):)

:D:D:D olabilir attan eşşege bınmek gıbı bısı :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Dua et telefon seni kovalamadı :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
admin konu kilit çöp olabılır Ben teli hacklım bari

n000k

n000k

Üye

yok dostum ben o işlerden anlamam :) ben flash atmayı bilirim, dosya hazırlamayı bilmiyorum bu işi OzGuRKnowN kardeşim iyi bilir.. bende onun cfw sini kullanıyorum :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Evet Özgür Dostum iyi Cfwleri var Allah razı olsun. Bende C7 var N8 Olsa test edip upload edecemde bi hata çıkar millet söver korkuyorum o yüzden salla dım :):)::)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Evet Özgür Dostum iyi Cfwleri var Allah razı olsun. Bende C7 var N8 Olsa test edip upload edecemde bi hata çıkar millet söver korkuyorum o yüzden salla dım :):)::)
boşver N8 in yoksa ve deneyemiyorsan bulaşma derim.. çünkü yayınlamadan test şart :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Evet biliyorum Zaten Kendi CWF m hazır test edip siteye yüklemiştim. Ama söz konusu N8 Olunca Tel yok test etmeden upload edilmez abowww söverler :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Aksilik hiç gelemem ben sövmelere falan :) Tavsiye Kurtulus ve Özgürde İlaçlar :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt