Flaş:4 Saatte 7000 TL'lik Kontoru Gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaş:4 Saatte 7000 TL'lik Kontoru Gitti
ERZURUM'da mermer atölyesi işleten 35 yaşındaki Kıyasettin Göğebakan, cep telefonundan kendisini arayarak, "Bu numarayı kullanan teröristi yakalayacağız, bize yardım et" diyen kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 4 saat içinde 7 bin TL'lik kontör aktardı. Dolandırıldığını anlayan ve polise başvuran Göğebakan, "18 Eylül'de oruçluydum, dalgınlığıma geldi. 3- 4 saat içinde satın aldığım kontör kartlarının şifrelerini kazıyarak onlara verdim" dedi. Polis dolandırıcıları aramaya başladı.
Yakutiye İlçesi Karskapı Semti'ndeki Ergenekon Caddesi'nde mermer atelyesi bulunan 4 çocuk babası Kıyasettin Göğebakan'ı 5 yıldan bu yana kullandığı cep telefonu hattından arayan bir kişi kendisini `Başkomiser Mustafa' olarak tanıttı. Bu kişi, "Bu numarayı Diyarbakır'da bir örgüt üyesi kullanıyor. Onu yakalamamız için bize yardım et" dedi. Telefondaki kişinin yönlendirmeleriyle hareket etmeye başlayan Kıyasettin Göğebakan, kontör aldı. Yaklaşık 4 saat içinde 7 bin TL'lik kontör satın alan Göğebakan, şifrelerini telefonda konuştuğu kişiye aktardı. Telefondaki kişinin, "İşyerine dön, sana parasını gönderiyoruz" sözüyle telefonu kapatan ve işyerine gelen Göğebakan, kimsenin gelmemesi üzerine dolandırıldığını anladı. Daha sonra Gölbaşı Polis Merkezi'ne giden Göğebakan, kendisini arayan kişiden şikayetçi oldu. Oruçlu olduğu için hayli dalgın olduğunu belirten Göğebakan, şöyle dedi:
"20 yıllık esnafım böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Telefonla aradıklarında önce heyecanlandım. Konuşan kişi yanında Cumhuriyet Savcısı'nın olduğunu söylüyordu. Arkadan telsiz seslerini duyuyordum. Yardım etmek istedim ve ne istiyorlarsa yaptım. İlk olarak gittiğim yerde kontör kalmayınca tanıdıklarımın yanına gittim. 3- 4 saat içinde 7 bin TL'lık kontör yükledim. Çok kibar konuşuyorlardı ben de buna aldandım. Para göndereceklerini söyleyince işyerime gidip bekledim. Gelen giden olmayınca beni aradıkları numaraya dönüş yaptım. Ancak telefon kapalıydı. Sonra da polise bildirdim. İnşallah yakalanırlar da benim gibi başkalarının da canını yakmazlar."
Şikayet üzerine polis, dolandırıcıların kullandığı telefon üzerinde araştırma yapmaya başladı.
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hic akıllanmıyor bizim insanımız teröristin yakalanmasıyla kontörün ne alakası var
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Böyle birşey benimde başıma geldi kışın ama hattımın kopyalandığını soylemişlerdi .Baya gerçekci yapıyorlar telsiz sesleri falan.Konuşma sonunda sövdüm saydım hiç kontor kaptırır mıyım? :ehe Birde enayi gibi en yakın markete git vodafone kontoru al biz ekipçe gelip parasını ödeyeceğiz diyorlar hadi yaa :D
 
laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
adamda hata var ... :)
 

oguzozogul

Üye
Benide arasalar keşle. Bi güzel stres atsam. Bide yurt dışından arayıp muhabbet edenler var.. Onada dikket edin arkadaslar.
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Yuh bu kadarda olmaz bu kaçıncı dolandırıcılık haberi.
 
darülmendep

darülmendep

Üye
cık cık cık yok artık
 
..escape..

..escape..

Üye
Ya burda adamında suçu büyük ne alaka terörit ve kontörün:DKeşke benide arasalarda ağzıma geleni saysm
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Allah adamın yardımcısı olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt