Sende oyun oynarken kpat :kıskıs: Sildim zaten sinir hastası yapar adamı;)
ozakin70 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Sende oyun oynarken kpat Genişletmek için tıkla ... Sildim zaten sinir hastası yapar adamı
GökhanERMCLR' Alıntı: Sende oyun oynarken kpat Genişletmek için tıkla ... Sildim zaten sinir hastası yapar adamı
GökhanERMCLR Üye ozakin70' Alıntı: Sildim zaten sinir hastası yapar adamı Genişletmek için tıkla ... Sabır Sabır ney se hayırlı geceler
ozakin70' Alıntı: Sildim zaten sinir hastası yapar adamı Genişletmek için tıkla ... Sabır Sabır ney se hayırlı geceler
Cihanî Sultan Üye qstah580' Alıntı: Nokia e6 ekranına göre ayarlayabilirmisin rica etsem ? Genişletmek için tıkla ... Şunu dener misin? Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
qstah580' Alıntı: Nokia e6 ekranına göre ayarlayabilirmisin rica etsem ? Genişletmek için tıkla ... Şunu dener misin?
ertush135 Üye Konu Sahibi nokia 500 de ölünce oyunu kapatıp tekrar açmak gerekiyo bide ekrana uyumlu değil
Cihanî Sultan Üye ertush135' Alıntı: nokia 500 de ölünce oyunu kapatıp tekrar açmak gerekiyo bide ekrana uyumlu değil Genişletmek için tıkla ... Son linki denedin mi https://www.maxicep.com/forum/attachments/flappy_bird_fixed-wgz.171968/
ertush135' Alıntı: nokia 500 de ölünce oyunu kapatıp tekrar açmak gerekiyo bide ekrana uyumlu değil Genişletmek için tıkla ... Son linki denedin mi https://www.maxicep.com/forum/attachments/flappy_bird_fixed-wgz.171968/
ertush135 Üye Konu Sahibi on numaran olmuş eline sağlık bide ekrana dokununca hafif takılmalar oluyor o telefon kaynaklı mi
Cihanî Sultan Üye ertush135' Alıntı: on numaran olmuş eline sağlık bide ekrana dokununca hafif takılmalar oluyor o telefon kaynaklı mi Genişletmek için tıkla ... Evet bende kasmazken birkaç kişide kasıyor...
ertush135' Alıntı: on numaran olmuş eline sağlık bide ekrana dokununca hafif takılmalar oluyor o telefon kaynaklı mi Genişletmek için tıkla ... Evet bende kasmazken birkaç kişide kasıyor...
Cihanî Sultan Üye ertush135' Alıntı: bu tekemm lanet girsinbu telefona lanet girsin Genişletmek için tıkla ... Sakin
qstah580 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Şunu dener misin? Genişletmek için tıkla ... 640*360 çözünürlükte açıllmadı yine eski hali
Cihanî Sultan' Alıntı: Şunu dener misin? Genişletmek için tıkla ... 640*360 çözünürlükte açıllmadı yine eski hali
Cihanî Sultan Üye qstah580' Alıntı: 640*360 çözünürlükte açıllmadı yine eski hali Genişletmek için tıkla ... O zaman nasıl yapacağımı bilmiyorum kusra bakma artık
qstah580' Alıntı: 640*360 çözünürlükte açıllmadı yine eski hali Genişletmek için tıkla ... O zaman nasıl yapacağımı bilmiyorum kusra bakma artık
TeknoÖmer Üye GökhanERMCLR' Alıntı: sultan mümin ne ya Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim Gökhan mümin. (Cevabını az önce okudu. )
GökhanERMCLR' Alıntı: sultan mümin ne ya Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim Gökhan mümin. (Cevabını az önce okudu. )