hasangenc758
Üye
fiyatı indirdimmmm Apple iPhone 3G Fatura KVK Kutulu
iphone 3g cihazım cok ama cok temizdir.ilk alındıgından bu gune ekranında fılm kaplıdır bundan dolayı ekranda kesınlıkle kılcal dahı çızık yok.arka tarafındada aynı sekılde hep kılıf ve arka kapakla tasıdıgım ıcın hıç cızık yoktur sadece kılcal yanı bole dıkkatlı bakıldıgında gorulcek cızıkler vardır . cıhazın garantisi halen vardır 10 kadar hic bir sorunu yoktur yaklasık 110 120 tane oyun ve program kuruludur surum ona ragmen ne yavaslama nede bı takılma vardır. almak istiyen yada alan çok ama çok memnun olacak çunku sıfır duzeyınde bır cıhaz. yurt dısı fılan degıldır cunku soruyolar yurt dısımı dıye hayır kesınlıkle .butun kutu ıcerıgı kutusu herseyı mevcut ama ben bunların dısında yaklasık bır 10 parca urun daha gonderecem kullanmıcagım ıcın bende durmasının bı anlamıda yok dıye.cıddı alıcılar msj atsınlar lütfen.ayrıca HTC HD2 ALACAGIMDAN DOLAYI SATIYORUM HTC HD2 ILE TAKAS OLUR.BUNUN ALTINDA HIC BIR CİHAZLA TAKAS DUSUNMUYORUM.05063723788 [email protected] hemen cevap verırım . klonlamadan dolayı kesınlıle geri iadesini almıyorum bunuda belırtım. fiyat 800 çok az bi pazarlık vardır