FİYATI DÜŞÜRDÜM Sony Ericsson Xperia X10 8.1 MP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
FİYATI DÜŞÜRDÜM Sony Ericsson Xperia X10 8.1 MP
Arkadaşlar Xperia X10 umu takas etmek istiyorum Sat derseniz çok temiz olduğundan 1000(750) Ye düşürdüm fiyatı. Liradır fiyatı. htc desire hd başlıca takas düşündüğüm telefondur olmazsa diğer alternatiflerede açığım. Benim telin hiçbir kusuru yoktur sadece değişiklik arıyorum sıkıldığım için yani. farklı bir android daha kullanmak istiyorum. pm atarsanız daha hızlı cvp verebilirim. resim ekliyeceğim .

Uploaded with

Uploaded with

FİYATI 750LİRAYA DÜŞÜRDÜM

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı satışlar da bu telefonun 0'ı zaten 950-1000 lira arası fiyat olarak biraz fazla söylemişsin.

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
'Patron

'Patron

Üye
çok guzelmiş valla.. kamerası çok kalıtelı demı

'Patron

'Patron

Üye
gecesını salla hacı. ben SE kameralarına hastayımdır şimdi bu 8 mbyle n8e cidden kafa tutar .eminim

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung wave ile düşünüyorsan ayrıntıları konuşalım:oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
denk mi neyse uslubumu bozmucam:off:

DERBEDER-34-

Üye
Hayırlı satışlar da bu telefonun 0'ı zaten 950-1000 lira arası fiyat olarak biraz fazla söylemişsin.

evet doğru söylüyorsun geçen hafta baktım media markt ta sıfırı 900 tl kadıköydede 800 civarı sıfırı..

emre34k

emre34k

Üye
iphone 3g 8gb ile olurmu? temiz sorunsuz ama fake imei yani kapatıldı farkını konuşuruz.

52mrt1905

Üye
o telefonun kamersı ile n8 ilşe karşılaştırAYIN BİLE ÇĞNKÜ O ONUN KAMERSAI C7 GEÇSİN ÖNCE:d: KENDİM BİZZAT KARŞILAŞTIRDIM

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g 8gb ile olurmu? temiz sorunsuz ama fake imei yani kapatıldı farkını konuşuruz.

kardeşim imeisini sonsuza kadar açık olacak şekilde yaptırırsan bişeyler düşüne bilirim :) demek istediğin birşey varsa pm at daha hızlı cvp verebileyim sana.

----------Eklendi @ 22:21:24 ---------- Yazıldı @ 22:20:39 ----------

o telefonun kamersı ile n8 ilşe karşılaştırAYIN BİLE ÇĞNKÜ O ONUN KAMERSAI C7 GEÇSİN ÖNCE:d: KENDİM BİZZAT KARŞILAŞTIRDIM

Güzel kardeşim benim ben ikisinide kullanıyorum xperia x10 gündüzleyin daha canlı fotoğraf çekiyor .

ÖRNEKLER
NOKİA N8

Uploaded with

XPERİA X10

Uploaded with

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı galaxy s ile takas ettim konu kilitlene bilir. saygılarımla...

hotlock

hotlock

Üye
iphone 3g 8gb ile düşürsen mesj at ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt