Fiyat + Güvenilir Sanal Alışveriş Siteleri ! (Güncellenecektir)

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat + Güvenilir Sanal Alışveriş Siteleri ! (Güncellenecektir)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi günümüz alışverişinde yeni moda artık sanal alışveriş oldu insanlar oturdukları yerden güvenilir alışverişin tadını çıkarıyor. Fakat milyonlarca internette alışveriş sitesi var bunların hangisi güvenilir ?

Maxicep.Com üyelerimizden birçoğu fiyatla ilgili endişesi var buradaki amacımız güvenli ve fiyatta uygun siteleri bulmak (Birazcık telefon ağırlıklı alışveriş sitesi) telefon ağırlıklı uygun siteleri ayrıca belirtiniz.

Verdiğiniz alışveriş sitelerin tümünün ürünlerinin orjinal ürün olmasına dikkat ediniz. GREY MARKET (Paralel İthalat ) ÜRÜNLERİN SİTELERİNİ KESİNLİKLE EKLEMEYİNİZ. Buna fiyat arama siteleride dahil.

İşte Benim Güvendiğim Siteler :
Hepsiburada.com ( ) Özellikle son günlerde telefon modellerinde ürün çeşidi çok azaldı.
Gittigidiyor.com ( ) (Ebay la anlaştığından beri cins cins şeyler yapıyor en basiti üye olmayanlar fiyatı göremiyor. Sanki forum sitesi :off:
Webdenal.com ( ) fiyatlarında çok az bir oynama var Axcess ve maximum kartlarında taksit vadeleri düşük. Ve çok hızlı sipariş hediye paketi v.s özel bir isteğiniz varsa sizi arayıp bilgi alıyorlar.
Teknosa.com ( ) Çok güvenilir bir site satış sonrası desteğide gayet iyi. Fakat tüm bu övgüleri fiyatları sayesinde gölge düşürüyor. Kampanyalı fiyatları hariç diğer ürünleri ortalama 50 TL pahalı (Nakitte bu fiyat)

Hepsiburada.com vade varksız 12 taksit göstermesini seviyorum. Göstermesini diyorum çünkü geçen 448 TL lik bir PC buldum. Bilgisayar şirketinin telefon numarasını bulup aradım kendi sitelerinde aynı ürün 406 TL idi. Ve onlarda 12 taksit yapıyorlardı. Şimdi vade farksız nasıl oluyor ? :ehe

:megafon: BU KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR.

djnisroc

Üye
Arkadaşlar geçende bir site keşfettim ürün fiyatları gerçekten çok çok iyi
ayrıca bütün laptop ve netbooklarda çanta hediye ediyorlar site reklamlarında gördüm

Laptop, bilgisayar ve ayrıca server alacak arkadaşların bir bakmalarını tavsiye ederim
site adresi

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
%5 komisyon oranı ile gittigidiyor.com'a rakip olabilecek bir site. Sanalpazar.com arkasında Gold Bilgisayar var. Şuan için fiyat+güvenilirlik bakımından güzel bir site tavsiye ederim. :oke:

Üst Alt